După demiterea lui Niko Kovac, presa din Germania a alcătuit o listă de posibili înlocuitori. Printre ei, Ten Hag, Mourinho, Allegri sau Wenger.
După ce Ten Hag a explicat că nu va pleca de la Ajax până la finalul sezonului, se părea că finala va fi între Allegri și Wenger. Doar că francezul de 70 de ani nu se potrivește cu filosofia gigantului german.
Într-un comunicat pentru Bild, Bayern nu a dat dovadă de foarte multă eleganță. Bavarezii au recunoscut că Wenger își dorește să vină pe Allianz Arena, însă au explicat că nu reprezintă o variantă.
Ligue 1
Arsene Wenger insistă: "Mbappe are ceva din Pele!" Ce calități ale francezului l-au impresionat
16/03/2022 LA 10:30
"Arsene l-a contactat pe Karl-Heinz Rummenigge în după-amiaza zilei de miercuri și și-a exprimat interesul de a o prelua pe Bayern Munchen. Bayern apreciază foarte mult activitatea lui la Arsenal, dar în acest moment nu este o opțiune ca antrenor", ar fi transmis bavarezii celor de la Bild.

Bayern nu se grăbește să pună un nou antrenor principal

Salihamizic, directorul sportiv al lui Bayern, a lăsat și el de înțeles că Wenger nu e o variantă pentru bavarezi, punctând că: "Vom decide în liniște și fără presiune pe cine vom alege în funcția de antrenor al clubului. Sunt convins că vom lua decizia corectă".
Din câte se pare, oficialii bavarezi vor să vadă dacă Ten Hag va accepta să vină la finalul stagiunii, caz în care nu vor miza pe un tehnician cu mare experiență pentru restul sezonului. Dacă nu se ajunge la un acord de principiu cu antrenorul "lăncierilor", atunci se vor continua negocierile cu tehnicienii cu nume din Europa.
Bayern va evolua în acest weekend cu marea rivală, Borussia Dortmund, într-un meci care va avea loc sâmbătă, de la 19:30.
Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
26/01/2022 LA 16:48
Fotbal
Arsene Wenger anunță o adevărată revoluție în fotbal! Cum se va schimba regula offside-ului
12/10/2021 LA 20:05