După demiterea lui Niko Kovac, presa din Germania a alcătuit o listă de posibili înlocuitori. Printre ei, Ten Hag, Mourinho, Allegri sau Wenger.
După ce Ten Hag a explicat că nu va pleca de la Ajax până la finalul sezonului, se părea că finala va fi între Allegri și Wenger. Doar că francezul de 70 de ani nu se potrivește cu filosofia gigantului german.
Într-un comunicat pentru Bild, Bayern nu a dat dovadă de foarte multă eleganță. Bavarezii au recunoscut că Wenger își dorește să vină pe Allianz Arena, însă au explicat că nu reprezintă o variantă.
Fotbal
Noi schimbări de regulament în fotbal de la 1 iulie! Sunt vizate regulile henț-ului și off-side-ului
05/03/2021 LA 19:22
"Arsene l-a contactat pe Karl-Heinz Rummenigge în după-amiaza zilei de miercuri și și-a exprimat interesul de a o prelua pe Bayern Munchen. Bayern apreciază foarte mult activitatea lui la Arsenal, dar în acest moment nu este o opțiune ca antrenor", ar fi transmis bavarezii celor de la Bild.

Bayern nu se grăbește să pună un nou antrenor principal

Salihamizic, directorul sportiv al lui Bayern, a lăsat și el de înțeles că Wenger nu e o variantă pentru bavarezi, punctând că: "Vom decide în liniște și fără presiune pe cine vom alege în funcția de antrenor al clubului. Sunt convins că vom lua decizia corectă".
Din câte se pare, oficialii bavarezi vor să vadă dacă Ten Hag va accepta să vină la finalul stagiunii, caz în care nu vor miza pe un tehnician cu mare experiență pentru restul sezonului. Dacă nu se ajunge la un acord de principiu cu antrenorul "lăncierilor", atunci se vor continua negocierile cu tehnicienii cu nume din Europa.
Bayern va evolua în acest weekend cu marea rivală, Borussia Dortmund, într-un meci care va avea loc sâmbătă, de la 19:30.
Fotbal
Szczesny, portarul care a preferat să fumeze decât să apere în Premier League
22/05/2020 LA 13:39
Premier League
#DORdeSPORT Profesor, vizionar, manager, Arsene Wenger. Doi ani fără managerul francez la Arsenal
13/05/2020 LA 07:48