Noul antrenor al lui Bayern simte că are nevoie de întăriri în flancurile defensivei. Deja Bayern l-a transferat în stânga pe Omar Richards, de la Reading, un apărător lateral cu un potențial imens. Acum, se dorește ca și flancul drept să fie "betonat".

Bayern l-a vrut pe Dest, dar se mulțumește cu Sergi Roberto

Nagelsmann îl vrea pe Sergino Dest, dar se pare că primele contacte cu Barcelona nu au dus către o eventuală mutare a fostului jucător al lui Ajax spre Allianz Arena. În schimb, s-a deschis oportunitatea aducerii lui Sergi Roberto. În vârstă de 29 de ani, fotbalistul crescut în La Masia nu e o piesă inamovibilă în angrenajul lui Koeman, care îl consideră prea fragil și prea predispus la accidentări.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Ibericul intră în ultimul an de contract cu gruparea catalană, astfel că din iarnă poate semna gratuit cu orice altă echipă. Ca atare, Laporta ar fi încântat să îi dea drumul acum și să obțină o sumă de bani în schimbul lui, astfel că mutarea are șanse bune să se concretizeze.
Interesant e de văzut planurile lui Nagelsmann la noua echipă. Bayern i-a pierdut în această vară pe Alaba și Boateng, fundașii centrali care au dus greul în ultimele sezoane. Bavarezii l-au adus deja pe Upamecano, dar interesul pentru un fundaș dreapta bine cotat ar putea însemna și faptul că tânărul tehnician german îl consideră pe Pavard o soluție pentru centrul defensivei. În acest moment, doar Sule mai e apărător central "de meserie" în lotul campioanei Germaniei, Lucas Hernandez fiind și el o soluție în acea zonă.
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04