Julian Nagelsmann are obiectiv Liga Campionilor, dar apărarea are ceva probleme. David Alaba și Jerome Boateng vor părăsi clubul din postura de jucători liberi de contract, dar venirea lui Upamecano ar trebui să compenseze pierderile. Din punct de vedere valoric, pentru că numeric era nevoie în continuare de alte transferuri.
Și, o primă mutare s-a concretizat azi, când Bayern a semnat cu un tânăr fundaș stânga extrem de interesant. Omar Richards a avut evoluții excelente pentru Reading și, deși a intrat în atenția mai multor formații de Premier League, a ales pe Bayern. În vârstă de 23 de ani, el a jucat în 41 de partide pentru formația din Championship în acest sezon.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20

Richards, backup pentru Davies. Hernandez trece în centru

Chiar dacă e fundaș stânga, venirea lui întărește defensiva în sensul în care Lucas Hernandez va rămâne doar o soluție pentru centrul defensivei, Richards urmând a fi varianta de back up pentru Alphonso Davies.
"Omar e un jucător cu un talent enorm, găsește mereu soluții în criză de timp și e foarte util în sprijinirea atacului. Avem mare încredere în el și suntem convinși că va juca un rol important în echipa noastră, în următorii ani", a declarat Hasan Salihamidzic pentru siteul oficial al lui Bayern.
Omar Richards va purta numărul 3 și a semnat un contract valabil până în 2025.
"Transferul la Bayern e o mare onoare pentru mine. E un vis devenit realitate. Sunt mândru că voi îmbrăca tricoul uneia dintre cele mai mari echipe din lume. Sper să contribui și eu la succesul clubului din viitor și abia aștept să fiu pe teren în tricoul lui Bayern. Vreau să le mulțumesc celor din conducerea clubului pentru încrederea acordată", a spus fundașul stânga pentru sursa citată.
Premier League
Timo Werner, aproape de un transfer! Unde este dorit și cine ar putea ajunge în locul său la Chelsea
13/09/2021 LA 07:55
Fotbal
Nagelsmann nu a avut milă de fosta echipă! Bayern a defilat pe terenul lui Leipzig
11/09/2021 LA 18:34