Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Primul transfer făcut de Nagelsmann la Bayern: Omar Richards

Cristian Mihală

Publicat 27/05/2021 la 13:07 GMT+3

Julian Nagelsmann și Bayern au realizat azi primul transfer al verii. Bavarezii au semnat cu fundașul stânga de 23 de ani Omar Richards, de la Reading. Acesta a refuzat să își prelungească înțelegerea cu gruparea lui Pușcaș și ajunge liber de contract la campioana Germaniei.

Pierre-Emile Hojbjerg (links; Tottenham Hotspur) im Zweikampf mit Omar Richards (FC Reading)

Credit imagine: Imago

Julian Nagelsmann are obiectiv Liga Campionilor, dar apărarea are ceva probleme. David Alaba și Jerome Boateng vor părăsi clubul din postura de jucători liberi de contract, dar venirea lui Upamecano ar trebui să compenseze pierderile. Din punct de vedere valoric, pentru că numeric era nevoie în continuare de alte transferuri.
Și, o primă mutare s-a concretizat azi, când Bayern a semnat cu un tânăr fundaș stânga extrem de interesant. Omar Richards a avut evoluții excelente pentru Reading și, deși a intrat în atenția mai multor formații de Premier League, a ales pe Bayern. În vârstă de 23 de ani, el a jucat în 41 de partide pentru formația din Championship în acest sezon.

Richards, backup pentru Davies. Hernandez trece în centru

Chiar dacă e fundaș stânga, venirea lui întărește defensiva în sensul în care Lucas Hernandez va rămâne doar o soluție pentru centrul defensivei, Richards urmând a fi varianta de back up pentru Alphonso Davies.
"Omar e un jucător cu un talent enorm, găsește mereu soluții în criză de timp și e foarte util în sprijinirea atacului. Avem mare încredere în el și suntem convinși că va juca un rol important în echipa noastră, în următorii ani", a declarat Hasan Salihamidzic pentru siteul oficial al lui Bayern.
Omar Richards va purta numărul 3 și a semnat un contract valabil până în 2025.
"Transferul la Bayern e o mare onoare pentru mine. E un vis devenit realitate. Sunt mândru că voi îmbrăca tricoul uneia dintre cele mai mari echipe din lume. Sper să contribui și eu la succesul clubului din viitor și abia aștept să fiu pe teren în tricoul lui Bayern. Vreau să le mulțumesc celor din conducerea clubului pentru încrederea acordată", a spus fundașul stânga pentru sursa citată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo