Hoffenheim a uimit întreaga Europă atunci când l-a numit antrenor principal pe Julian Nagelsmann, pe când avea doar 28 de ani și jumătate, dar germanul a avut un parcurs nemaipomenit, el aflându-se acum printre cei mai apreciați tehnicieni din fotbalul mare.
Exemplul nemților a fost urmat astăzi de belgienii de la Beerschot, care au dat conducerea echipei pe mâna lui Will Still, un englez de numai 28 de ani, 3 luni și 6 zile. Tânărul manager a profitat de faptul că argentinianul Hernan Losada a avut o ofertă de nerefuzat de la DC United (MLS), astfel că rolul de a conduce echipa i-a fost atribuit lui.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 2 ORE
Beerschot este o nou-promovată în Belgia și a avut un debut de sezon excelent, ajungând chiar în fruntea clasamentului la un moment dat. În ultima vreme însă, echipa a suferit constant, reușind doar 2 egaluri în ultimele 7 pertide, ajungând pe locul 10 în Jupiler League. Echipa din Anvers a făcut furori în Belgia prin stilul de joc ultraofensiv, având un golaveraj de 41-45 în 21 de etape.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Will Still este cel mai tânăr antrenor din istoria campionatului Belgiei

Will Still este un englez născut în Belgia, care și-a început cariera de antrenor la Preston North End, unde a pregătit echipa U18. După o experiență de numai un an în Albion s-a întors în Belgia, unde a îndeplinit rolul de video-analist la St.Truiden, Standard Liege sau Lierse, la ultimul club devenind antrenor secund mai apoi.
La numai 24 de ani, a fost antrenor principal la Lierse pentru 8 partide, după care a revenit la rolul de secund. În 2018 s-a mutat la Beerschot, tot ca secund, iar acum a făcut un pas uriaș în carieră devenind cel mai tânăr antrenor principal din istoria primei ligi din Belgia.
https://i.eurosport.com/2021/01/20/2974788.jpg
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 2 ORE
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 3 ORE