Ajuns la 37 de ani, Foster încă evoluează, pentru Watford, în Championship. Deşi nu a avut multe şanse să apere pentru United, fiind mai mereu rezervă, a petrecut 5 ani pe Old Trafford. Iar cele mai multe amintiri şi poveşti le are de pe vremea când era antrenat de Sir Alex Ferguson.
Într-un interviu dat la finalul săptămânii, portarul veteran a acceptat să vorbească despre mai multe lucruri puţin ştiute. Foster îl consideră pe Diego Costa cel mai antipatic adversar, care se folosea de toate tertipurile pentru a îşi crea avantaj. Deşi foloseşte un termen destul de dur pentru a-l caracteriza, englezul de 37 de ani are o părere fantastică despre fostul vârf al lui Chelsea, pe care şi l-ar fi dorit oricând coechipier.
"E o întrebare bună şi răspunsul e simplu: Diego Costa. Era un şobolan. Te tachina la faze fixe, te zgâria, nu te lăsa să respiri o secundă. Ştiţi ce? Şi Luis Suarez se comporta similar, era oribil să joc contra lor. Te loveau, te şicanau, erau în stare de orice. Dar sunt mari fotbalişti, adevăraţi campioni. Îmi plac astfel de jucători mult de tot, vrei mereu să ai asemenea coechipieri, îi vrei de partea ta. Adevărate animale", a spus Foster, citat de Daily Mail.
Premier League
Cesc Fabregas, dezvăluiri despre conflictul cu Sir Alex Ferguson! Ce s-a întâmplat în 2004
12/08/2022 LA 09:31

Roy Keane şi Vidic, cei mai duri

În ceea ce priveşte cel mai dur coechipier, alegerea a fost uşoară: Roy Keane, căpitanul legendar al lui United, considerat de mulţi specialişti cel mai dur fotbalist din istoria Premier League. Totuşi, închizătorul a avut un rival în persoana lui Vidic, fotbalist care nu se gândea vreo clipă la propria siguranţă, ci doar la cum să îşi protejeze echipa de primirea unui gol.
"Cel mai dur mi s-a părut Roy Keane. M-a speriat rău, vă spun sincer, m-a marcat pe toată viaţa. E un tip incredibil de brutal. Şi Vidic e un tip aspru, un "psihopat" cum îmi place să glumesc cu el. Punea fericit capul în talpa unui adversar, doar să oprească mingea. Era sărit", a mai spus Foster.
Întrebat dacă a avut în vestiar, pe la echipele pe la care a trecut, vreun coechipier care să fie extrem de neprofesionist, Foster l-a nominalizat fără să stea pe gânduri pe "Apaşul" Tevez. Argentinianul era un monument de indolenţă, dar doar la antrenamente: odată intrat într-un meci oficial, dădea totul, până la ultimul strop de energie.
"Carlos Tevez, 100%. Era o ruşine la antrenamente, nu îl interesa nimic. Era groaznic, nu respecta nicio sarcină, dar când venea meciul, Dumnezeule, ce jucător. Dădea totul pe teren, era incredibil, avea o mentalitate cum nu am văzut la mulţi", a concluzionat goalkeeperul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Liga Campionilor UEFA
Rio Ferdinand distruge United: "Și dacă îi iei pe Mbappe și Haaland, nu câștigi"
16/03/2022 LA 07:42