Fără a fi un atacant spectaculos sau cu cife impresionante, Giroud s-a dovedit a fi foarte util pentru naționala Hexagonului. Cu el titular, Franța a devenit campioană mondială în Rusia 2018, chiar dacă atacantul lui Chelsea nu a reușit să înregistreze vreun șut pe poartă, pe toată durata competiției.
Anul trecut, s-a pus problema ca Benzema să fie iertat și rechemat la națională, în condițiile în care Antoine Griezmann și Olivier Giroud nu erau în cea mai bună formă, iar Dembele și Mbappe erau accidentați, dar în cele din urmă nu s-a făcut vreo concesie.
Fără îndoială, Benzema e frustrat de situația creată și chiar a cerut să fie lăsat să evolueze pentru altă națională. Cert e că relația sa cu Giroud s-a deteriorat, dovadă în acest sens comentariul făcut pe pagina de Instagram a unui cunoscut influencer francez, care a propus o comparație între cei doi.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
05/12/2022 LA 10:03
"Nu putem confunda o mașină de Formula 1 cu una de kart. Sunt amabil cu el, dar eu sunt vehiculul de F1. Are rezultate bune cu Franța, pentru că are jucători fantastici lângă el, precum Griezmann și Mbappe. Își face treaba, asta da, dar nu știu dacă tuturor le place stilul lui", a scris Benzema într-o postare de Instagram al unui cunoscut influencer din Franța.
Totuși, din punct de vedere al cifrelor de la națională, Giroud stă mai bine. El este al treilea cel mai bun marcator din istoria naționalei Franței, chiar dacă specialiștii sunt de părere că nu există termen de comparație între el și starul lui Real, care e un vârf mult mai complet.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franței! Gol superb în optimile Cupei Mondiale
04/12/2022 LA 17:15
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59