Articol scris de Romeo Ene

Sezon dificil pentru Boloni, după un început promițător

Fostul mare jucător al Stelei are parte de un sezon greu. În august a fost instalat ca principal la Gent, însă a rezistat foarte puțin, fiind demis la jumătatea lui septembrie, după numai 3 etape. Jucătorii au fost atunci nemulțumiți de felul în care românul i-a pregătit.
Liga Campionilor UEFA
Erling Haaland, de neoprit! Statistica incredibilă din prima repriză a meciului cu FC Copenhaga
ACUM 4 ORE
Ulterior, antrenorul a ales să semneze cu Panathinaikos, un club istoric al Greciei care trecea printr-o perioadă foarte grea din punct de vedere al rezultatelor. Echipa din Grecia nu mai câștigase un trofeu din 2014. Boloni a obținut rezultate foarte bune pe banca lui Panathinaikos în toamnă, iar antrenorul părea că va reuși să redreseze situația în care se aflau grecii.
2021 a început de asemenea foarte bine pentru Boloni, care a avut o serie de 7 victorii și 2 rezultate de egalitate, dintre care în 7 dintre ele nu a primit gol. La un moment dat, verzii se aflau în lupta pentru primele locuri, ajungând chiar pe locul 2. Chiar și așa, din punct de vedere estetic echipa nu arăta așa cum își doreau fanii.
În următoarele 4 partide a început picajul echipei lui Boloni. Panathinaikos nu a mai învins pe nimeni 4 meciuri consecutive, pierzând de 3 ori, cât în ultimele 3 luni și jumătate.
Eliminarea din Cupa Greciei nu a picat bine nimănui din interiorul clubului, iar postul lui Boloni pare a fi, în acest moment, în pericol.

Boloni nu crede că Panathinaikos e în criză, jucătorii nu îl mai vor

După eliminarea din cupa Greciei, reporterul de la Cosmote TV l-a chestionat pe Boloni în legătură cu o posibilă criză traversată de echipă. Boloni s-a rezumat prin a spune: "Ce criză? Doar coronavirusul poate declanșa o criză! Nimic nu a mers. Când o echipă ia două lovituri în cap atât de repede își revine cu dificultate. Trebuie să admitem problemele formației noastre. În asemenea clipe, e mai bine să nu vorbesc. Mă opresc aici".
La interviul de la finalul partidei, Tasos Chatzigiovanis, unul dintre jucătorii săi, a fost foarte dur: "Ce a funcționat rău? Nu avem ocazii, nu suntem eficienți. Suntem foarte triști, nu știu ce să mai zic. Obiectivul nostru a fost să jucăm finala Cupei. E o perioadă dură, muncim din greu, dar nu arătăm bine. Trebuie să se schimbe ceva. Așa nu mai putem continua".
Boloni a pierdut vestiarul echipei, iar postul său este în pericol. Potrivit gsp.ro, mai mulți jucători cu influență din cadrul echipei, ar fi fost la patronul lui Panathinaikos pentru a-i cere ca acesta să-l demită pe Boloni.
Jucătorii sunt nemulțumiți de stilul defensiv al antrenorului român, precum și de tactica de joc. Printre jucătorii care au pierdut primul "11" se regăsesc italianul Macheda (ex-Man. United), spaniolul Carlitos și chiar Chatzigiovanis.
Meciul cu Giannina din sferturile cupei Greciei ar putea reprezenta ultimul meci al lui Boloni pe banca lui Panathinaikos.
27-16 este golaverajul atenienilor de când Loți e pe bancă.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, înainte de meciul cu Slavia Praga: "Au cea mai bună echipă din grupă"
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a mărturisit care este antrenorul pe care îl are drept model în pregătirea meciurilor
ACUM 6 ORE