Ionel Dănciulescu, team managerul echipei Dinamo, a confirmat faptul că Ionuț Negoiță a reușit, în cele din urmă, să vândă clubul către grupul de investitori spanioli condus de Pablo Cortacero. Dănciulescu a fost prezent la hotelul RIN din capitală, acolo unde sunt cazați ibericii și a primit informația că tranzacția a avut succes.
"Am fost de dimineață la club. Am stat pe la birouri, au venit și acești investitori spanioli la birourile de la hotel, unde Dinamo are sediul. Am aflat și eu că se va face această tranzacție, am primit și eu confirmarea că, până la urmă, această vânzare a avut succes. Din ce știu eu, era o armată de avocați și de notari. Și din partea domnului Negoiță, și din partea spaniolilor. Cred că s-a parafat un act în sine. Nu știu mai multe detalii”, a spus Ionel Dănciulescu pentru Digi Sport

Ionuț Negoiță a vândut Dinamo

Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 18 ORE
Spaniolii au în plan să poartă discuții și cu suporterii, însă aceștia vor rămâne parte activă în club, ca acționari. Din informațiile Eurosport, directorul tehnic va fi un spaniol, iar ibericii sunt hotărâți să aducă o firmă de marketing care să facă din Dinamo un club profesionist cu ambiții de competiții europene.
Echipa antrenată de Gigi Mulțescu a încheiat pe locul 13 ultima ediție de campionat, dar și-a asigurat menținerea după ce FRF a decis trecerea la un sistem competițional cu 16 formații. Cel mai probabil, Mulțescu va continua pe banca tehnică a câinilor.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
IERI LA 14:46