Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Glasgow Rangers, au anunțat belgienii de la Genk. Scoţienii au activat clauza de 5 milioane de euro. Ianis Hagi a fost împrumut de Genk la Rangers în ianuarie.
După o lungă perioadă în care au analizat dacă transferul lui Hagi Jr. merită, scoțienii de la Rangers au luat decizia de a-l aduce definitiv pe Ianis pe Ibrox Stadium. Ianis Hagi a semnat un contract valabil 5 sezoane cu vicecampioana Scoției.

Ianis Hagi, jucătorul lui Steven Gerrard

Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Ianis Hagi devine oficial noul fotbalist al lui Rangers începând cu 30 iunie. Tehnicianul lui Rangers, Steven Gerrard, a fost convins de evoluțiile lui Hagi Jr. și va echipa sa va plăti 5 milioane de euro.
Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25