În vârstă de 33 de ani, Leo Messi a transmis azi un fax către clubul FC Barcelona, în care își manifestă dorința de a rezilia acordul, transmite Tycsports, o publicație de încredere din Argentina. În mesajul transmis clubului catalan, Leo Messi cere să fie activată clauza prin care poate părăsi formația la finalul fiecărui sezon, unilateral.
Clubul catalan îi stabilise clauza de reziliere la 700 de milioane de euro. Presa din Spania a scos azi la iveală și câteva dintre aspectele care l-au făcut pe Messi să ia decizia finală, aceea de a pleca de la Barcelona. Mai exact, Ronald Koeman a fost extrem de dur în momentul discuției cu Messi și l-a avertizat că "privilegiile din cadrul echipei s-au încheiat". Tehnicianul olandez a continuat, spunându-i că "va trebui să dea totul pentru Barcelona" și să țină cont că "nu va fi deloc flexibil odată cu numirea sa pe bancă".
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 8 ORE

Leo Messi și Barcelona, o aventură care se apropie de final

În acest context, Messi este greu de întors din drum. Fanii de pe Camp Nou speră ca superstarul argentinian să fie până la urmă convins, însă șansele ca acest lucru să se întâmple acum sunt infime, potrivit presei din Argentina. Nu mai puțin de șapte cluburi mari și-au manifestat interesul pentru Messi.
În plus, Messi nici nu va mai merge la antrenament și nu va mai face testele medicale din această săptămână. În septembrie 2000 a ajuns Messi la Barcelona, la grupele de copii și juniori. Dacă va pleca acum, s-ar împlini exact 20 de ani de la acel moment. În 2004 a făcut pasul la prima echipă a catalanilor, iar de atunci a marcat istoria clubului și a fotbalului, cu o mulțime de recorduri. Messi a marcat 634 de goluri în 731 de meciuri pentru Barcelona, cu o medie de 0,86 goluri pe partidă. Argentinianul a câștigat 34 de trofee cu Barca, dintre care 24 locale și 10 internaționale. Pe lângă asta, Messi a obținut și 6 Baloane de Aur.
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
ACUM 9 ORE
Cupa Mondială FIFA
Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor CM! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"
IERI LA 17:09