Imediat după întâlnirea dintre cei doi, din urmă cu o săptămână, în presa iberică a apărut informația că Messi și-ar dori să plece de la formația blaugrana. Vestea a făcut rapid înconjurul lumii, lucru care nu i-a plăcut deloc starului argentinian. Astăzi, jurnaliștii spanioli de la Deportes Cuatro, citați de Marca, au aflat un alt motiv pentru care Messi a ieșit furios din ședința cu Koeman.
Potrivit sursei citate, Ronald Koeman a fost extrem de dur în momentul discuției cu Messi și l-a avertizat că "privilegiile din cadrul echipei s-au încheiat". Tehnicianul olandez a continuat, spunându-i că "va trebui să dea totul pentru Barcelona" și să țină cont că "nu va fi deloc flexibil odată cu numirea sa pe bancă".
Pe scurt, Ronald Koeman a vrut să se facă înțeles în fața celui mai important om de la Barcelona, spunându-i că vestiarul va trebui să asculte numai de el, iar vechile obiceiuri vor dispărea. Potrivit presei iberice, Messi a părăsit ședința furios, complet nemulțumit de discursul lui Koeman.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
În continuare, fanii blaugrana tremură la gândul că Messi ar putea părăsi echipa după 16 ani. În același timp, cluburile de top din Europa se pregătesc deja pentru un posibil transfer al jucătorului cu 6 Baloane de Aur.

Suarez, ca și plecat de la Barcelona. Cum l-a anunțat Ronald Koeman

La scurt timp ședința respectivă, Ronald Koeman a anunțat 4 jucători că vor trebui să-și găsească alte echipe, printre care se numără și Luis Suarez, bunul prieten al lui Messi. La fel ca în cazul argentinianului, nici discuția lui Koeman cu Suarez n-a decurs strălucit.
Potrivit Sport.es, Koeman l-ar fi anunțat pe Suarez despre faptul că trebuie "să-și facă bagajele" într-un apel telefonic care a durat numai 60 de secunde. Sursa citată susține că atacantul de 33 de ani n-a primit vreo explicație pentru decizia tehnicianului olandez, lucru care l-a înfuriat teribil.
Contractul lui Luis Suarez, valabil până anul viitor, ar urma să fie întrerupt în următoarea perioadă. În acest caz, uruguayanul va pleca de pe Camp Nou liber de contract.
Conform jurnaliștilor spanioli, Suarez nu este singurul jucător care ar urma să plece de la Barcelona în această vară. Alți 3 jucători importanți au fost puși pe lista de transferuri de Koeman: Ivan Rakitic, Arturo Vidal și Samuel Umtiti.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59