Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste proastă pentru Barcelona! Ce i-a spus Messi lui Ronald Koeman la întâlnirea de astăzi

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/08/2020 la 22:11 GMT+3

Viitorul lui Lionel Messi la Barcelona va fi decis în următoarele zile. Astăzi a avut loc o primă întâlnire între starul argentinian și Ronald Koeman, noul tehnician al catalanilor.

Lionel Messi, căpitanul Barcelonei

Credit imagine: Getty Images

Potrivit spaniolilor de la RAC1, Messi i-ar fi dat de înțeles olandezului că este tentat mai mult să plece de pe Camp Nou decât să-și continue uimitoarea aventură în tricoul blaugrana.
Messi și-a întrerupt vacanța pentru a discuta cu Koeman, fostul mare jucător al Barcelonei. Sursa citată susține că internaționalul sud-american i-ar fi spus tehnicianului că "viitorul său la Barca este neclar și că, la ora actuală, este mult mai tentat să plece decât să rămână pe Camp Nou". În același timp, căpitanul catalanilor este conștient că nu va fi deloc ușor să se despartă de echipa pentru care a evoluat întreaga carieră.

Viitorul lui Messi la Barcelona este incert

În ultima vreme s-a scris foarte mult de faptul că Lionel Messi intenționează să nu mai continue la Barcelona, iar înfrângerea zdrobitoare în fața lui Bayern Munchen pare să fi umplut paharul.
După numirea lui Koeman pe banca tehnică a echipei, prioritatea numărul unu a clubului devine prelungirea contractului argentinianului. Președintele Bartomeu l-a convins pe Messi aibă o întâlnire cu noul antrenor pentru a discuta despre viitorul său.
Pentru Bartomeu, rămânerea lui Messi este primordială, mai ales în privința alegerilor din primăvara anului viitor pentru conducerea clubului. Acesta a declarat zilele trecute într-un interviu pentru Barca TV că "cel mai bun jucător din lume ar trebui să fie elementul principal al echipei pe care o va conduce Koeman".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo