Potrivit spaniolilor de la RAC1, Messi i-ar fi dat de înțeles olandezului că este tentat mai mult să plece de pe Camp Nou decât să-și continue uimitoarea aventură în tricoul blaugrana.
Messi și-a întrerupt vacanța pentru a discuta cu Koeman, fostul mare jucător al Barcelonei. Sursa citată susține că internaționalul sud-american i-ar fi spus tehnicianului că "viitorul său la Barca este neclar și că, la ora actuală, este mult mai tentat să plece decât să rămână pe Camp Nou". În același timp, căpitanul catalanilor este conștient că nu va fi deloc ușor să se despartă de echipa pentru care a evoluat întreaga carieră.

Viitorul lui Messi la Barcelona este incert

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
În ultima vreme s-a scris foarte mult de faptul că Lionel Messi intenționează să nu mai continue la Barcelona, iar înfrângerea zdrobitoare în fața lui Bayern Munchen pare să fi umplut paharul.
După numirea lui Koeman pe banca tehnică a echipei, prioritatea numărul unu a clubului devine prelungirea contractului argentinianului. Președintele Bartomeu l-a convins pe Messi aibă o întâlnire cu noul antrenor pentru a discuta despre viitorul său.
Pentru Bartomeu, rămânerea lui Messi este primordială, mai ales în privința alegerilor din primăvara anului viitor pentru conducerea clubului. Acesta a declarat zilele trecute într-un interviu pentru Barca TV că "cel mai bun jucător din lume ar trebui să fie elementul principal al echipei pe care o va conduce Koeman".
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59