Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nu mai sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă pe WhatsApp! Ce mesaj le-a transmis

Irina Aldea

Publicat 12/08/2021 la 20:59 GMT+3

După 21 de ani petrecuți la Barcelona, ajungând pe cele mai înalte culmi ale fotbalului alături de catalane, Leo Messi și-a luat duminică rămas bun de la club și colegi. Presa din Spania a dezvăluit cum și-a anunțat argentinianul colegii că pleacă de la echipă.

Leo Messi asumiendo su marcha del Barcelona

Credit imagine: EFE

În vârstă de 34 de ani, Lionel Messi, de 6 ori câştigător al Balonului de Aur, a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, care l-a recrutat în 2001, când avea doar 13 ani. El şi-a făcut debutul oficial în prima echipă a catalanilor în 2004, iar de atunci a disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile, câştigând alături de Barca zece titluri în La Liga şi patru Ligi ale Campionilor, printre alte trofee.
Toată lumea la Barcelona se aștepta ca înțelegerea lui Messi să se prelungească pe Camp Nou, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar duminică, în cadrul unei conferințe de presă, Leo Messi și-a luat rămas bun de la club și colegi plângând ca un copil. Presa din Spania a reușit să afle ce mesaj le-a transmis Leo colegilor când a aflat că al său contract nu poate fi prelungit.

Cum au aflat colegii lui Messi că Leo pleacă de la Barcelona

Jurnalista Veronica Brunati a dezvăluit ce mesaj le-a trimis Leo Messi colegilor pe grupul de WhatsApp al jucătorilor Barcelonei: "Nu vreau să plec. Nu se mai poate face nimic acum, nu mai sunt bani. Clubul este foarte rău și nu-mi poate prelungi contractul", a fost mesajul lui Leo pentru colegii de la Barcelona.
În vara trecută, fotbalistul argentinian a cerut rezilierea contractului său cu Barcelona, din cauza lipsei de rezultate din ultimii ani şi a dezacordurilor cu fosta conducere a clubului, dar în final a acceptat să-şi respecte angajamentul. La momentul respectiv, presa sportivă internaţională anunţa că Messi urma să semneze cu echipa engleză Manchester City pregătită de Pep Guardiola, fostul antrenor al Barcelonei, cu care argentinianul are o relaţie foarte bună.
Brentford - Arsenal va fi vineri, de la ora 22 pe Eurosport 1
În această vară, Messi a cucerit primul său trofeu cu selecţionata Argentinei, care a învins Brazilia în finala turneului Copa America 2021. Barcelona spera să anunţe în cursul zilei de joi, săptămâna trecută, semnarea noului contract cu starul argentinian, după ce urmau să fie puse la punct şi ultimele detalii, însă toate calculele precedente au eșuat. Acum, Leo Messi este jucătorul lui PSG.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo