Potrivit jurnaliștilor spanioli de la Sport, președintele Barcelonei, Jose Maria Bartomeu a luat legătura cu tatăl lui Messi, care este și reprezentantul acestuia, pentru a-l convinge pe jucător să se întâlnească cu noul antrenor al echipei, Ronald Koeman. Olandezul ar urma să-i prezinte lui Messi noul proiect de la club, prin care să-l convingă să rămână în continuare pe Camp Nou.
Pentru Bartomeu, rămânerea lui Messi este primordială, mai ales în privința alegerilor din primăvara anului viitor pentru conducerea clubului. Acesta a declarat zilele trecute într-un interviu pentru Barca TV că "cel mai bun jucător din lume ar trebui să fie elementul principal al echipei pe care o va conduce Koeman".
https://i.eurosport.com/2020/08/15/2864961.jpg
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 6 ORE

Lionel Messi este nehotărât

Deocamdată nu s-a stabilit o dată anume la care va avea loc întâlnirea respectivă, Messi fiind în continuare nehotărât asupra viitorului său. Îndoielile lui privind Barcelona nu se referă la antrenor, ci la capacitatea clubului de a reînnoi echipa pentru a deveni din nou competitivă, pentru a se lupta din nou pentru trofee.
Această reînnoire va fi una dificil de realizat din mai multe motive. Barcelona are mulți jucători trecuți de prima tinerețe, care nu mai sunt în formă, dar care au contracte lungi și foarte mari, iar îndepărtarea lor va fi greu de făcut. Aceștia nu vor renunța ușor la contractele pe care le au și nici oferte de trasfer nu există pe numele lor.
Presiunea timpului este și ea foarte mare. Mai sunt doar 2 săptămâni până când echipa se va reuni pentru a începe pregătirea noului sezon și există foarte multe necunoscute.
În aceste condiții, Messi continuă să se gândească la ce va face pe viitor. Jurnaliștii iberici au scris în ultimele zile că argentinianul a fost foarte afectat de umilința suferită în meciul cu Bayern Munchen și ia în calcul tot mai serios o plecare de la Barcelona.
Dar Bartomeu speră că până la urmă Messi va rămâne la clubul pentru care a jucat toată cariera și alături de care a avut atâtea și atâtea succese. Asul din mâneca președintelui este chiar numirea lui Koeman, care este de așteptat să-l convingă pe sextuplul câștigător al Balonului de Aur să-și prelungească contractul care expiră în vara anului viitor.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16