Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, Bayern, Note, Champions League

Ion Alexandru

Actualizat 15/08/2020 la 08:26 GMT+3

Barcelona a fost învinsă de Bayern cu 8-2 într-un meci care va rămâne în istoria fotbalului. Jucătorii lui Bayern au marcat câte 4 goluri în fiecare repriză și au defilat către semifinalele Champions League.

FC Barcelona - FC Bayern | Jucătorii Barcelonei au fost repetenți în Champions League

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a fost anihilată și pusă la pământ de un Bayern extraordinar. Notele jucătorilor catalani sunt o oglindă a dominației incredibile arătate de campionii Germaniei. Bayern a avut toate atuurile pentru o calificare glorioasă în semifinalele competiției. A fost 4-1 pentru Bayern în fiecare dintre reprize, la Lisabona.
Quique Setien a urmărit de pe bancă demonstrația de forță a lui Bayern Munchen. Nemții au fost superiori la toate capitolele.

Notele primite de jucătorii de la Barcelona

Englezii de la Mirror l-au văzut pe Messi între cei mai buni jucători de la Barcelona, dar și starul argentinian a obținut cu greu notă de trecere într-un meci dominat autoritar de către Bayern Munchen. Cei mai slabi jucători de pe teren au fost considerați portarul Ter Stegen, fundașul Semedo, veteranul Pique și Sergi Roberto, care a făcut o prima repriză catastrofală.
  • Ter Stegen 3;
  • Semedo 3, Pique 3, Lenglet 4, Jordi Alba 5
  • Sergi Roberto 3 (Griezmann, 46,4), Sergio Busquets 5 (Fati,70,4), De Jong 5; Vidal 4
  • Messi 5, Luis Suarez 5
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo