Plecarea lui Leo Messi de la Barcelona a destabilizat clubul de pe Camp Nou, iar tensiunile cresc de la zi la zi. Noul președinte al Barcei, Joan Laporta, îl acuză pe fostul președinte, Josep Maria Bartomeu, că "a ruinat Barcelona", subliniind că situația prezentă a echipei este de-a dreptul dramatică.
"Bartomeu a fost președintele unui consiliu de administrație care a ruinat Barcelona. 8 puncte pe care le-a menționat în scrisoarea lui, 8 minciuni mari și late. Cele 222 de milioane din vânzarea lui Neymar au fost cheltuite cu viteza luminii și disproporționat, este o nebunie ce s-a întâmplat la club pe durata mandatului lui Bartomeu!
Viziunea lui a fost pe termen scurt ... și așa a rămas. O moștenire cumplită și îngrijorătoare. Situația financiară din prezent este dramatică. Vom încerca să o îmbunătățim. La 31 martie 2021, datoria era de 1.350 milioane de euro. Vor ajunge să creadă propriile lor minciuni. Nimeni nu va scăpa și vor fi trași la răspundere pentru ce au făcut din acest club.
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
ACUM 11 ORE
Ei acum încearcă să justifice un management de nejustificat. Am văzut un modus operandi la club: facturile erau fragmentate pentru a nu le trece prin controalele interne ale clubului. Factura noastră salarială este de 103% din venituri. În acest sezon, limita salarială trebuia să fie de 237 milioane, iar consiliul anterior a prezentat una de 600 milioane, este incredibil", au fost câteva dintre declarațiile lui Laporta.

Fanii Barcelonei i-au declarat război lui Laporta după plecarea lui Messi

Suporterii Barcelonei încă sunt marcați de momentul plecării legendei clubului pe care-l susțin. La o săptămână și câteva zile de la anunțul oficial al plecării lui Messi de pe Camp Nou, fanii Barcelonei i-au declarat război președintelui Joan Laporta, făcându-l responsabil pentru toate cele întâmplate în ultima perioadă.
"Laporta, Iuda! L-au trădat pe Dumnezeu!", "Barcelona nu este afacerea ta!", "Laporta, lacheul lui Florentino!", au fost câteva dintre mesajele afișate de fanii Barcelonei pe bannerele atârnate pe gardurile care înconjoară Camp Nou înaintea meciului din prima etapă cu Real Sociedad.
Liga Campionilor UEFA
Continuă problemele pentru Barcelona după înfrângerea cu Bayern din UCL! Ce jucători s-au accidentat
ACUM O ZI
Liga Campionilor UEFA
Barcelona, la pământ în UEFA Champions League! Laporta, rugăminte pentru suporteri: "Aveți răbdare!"
IERI LA 17:15