Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii Barcelonei i-au declarat război lui Laporta după plecarea lui Messi: "Echipa nu e afacerea ta!"

Irina Aldea

Publicat 15/08/2021 la 19:05 GMT+3

Barcelona l-a pierdut săptămâna trecută pe Leo Messi, iar suporterii clubului de pe Camp Nou încă nu-și pot reveni din șoc, motiv pentru care i-au declarat război lui Joan Laporta.

Joan Laporta

Credit imagine: Eurosport

FC Barcelona a anunțat pe 5 august că noul contract al lui Messi nu poate fi înregistrat din cauza plafonului salarial impus de Liga Spaniolă și astfel argentinianul va părăsi gruparea de pe Camp Nou după 21 de ani petrecuți la club. Știrea a cutremurat lumea fotbalului, iar suporterii au înconjurat stadionul, fiind de-a dreptul șocați de veste.
La doar o zi după ce această știre a cutremurat lumea fotbalului, Joan Laporta a susținut o conferință de presă în care a explicat motivele rupturii. Președintele Barcelonei a invocat situația financiară precară în care se află clubul și a menționat că noul contract al lui Messi nu a putut fi întregistrat din cauză că s-ar fi încălcat regulile fair-play-ului financiar.

Suporterii Barcelonei au întors armele împotriva lui Laporta după plecarea lui Messi

Între timp, Leo Messi s-a și mutat din Barcelona și a semnat un contract cu PSG, vicecampioana Franței, care și-a propus să facă legea în toate competițiile, după aducerea argentinianului, a lui Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum sau Archaf Hakimi. Aseară, Leo Messi a fost prezentat în fața fanilor parizieni, care au declanșat sărbătoarea în tribunele de pe Parc des Princes.
La polul opus, suporterii Barcelonei încă sunt marcați de momentul plecării legendei clubului pe care-l susțin. La o săptămână și câteva zile de la anunțul oficial al plecării lui Messi de pe Camp Nou, fanii Barcelonei i-au declarat război președintelui Joan Laporta, făcându-l responsabil pentru toate cele întâmplate în ultima perioadă.
"Laporta, Iuda! L-au trădat pe Dumnezeu!", "Barcelona nu este afacerea ta!", "Laporta, lacheul lui Florentino!", au fost câteva dintre mesajele afișate de fanii Barcelonei pe bannerele atârnate pe gardurile care înconjoară Camp Nou. Acum rămâne de văzut cum vor reacționa cei mai mulți decât 20.000 de suporteri care vor fi prezenți la meciul dintre Barcelona și Real Sociedad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo