Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii, primire spectaculoasă pentru Messi și Ramos la PSG! Mbappe, huiduit pe Parc des Princes

Irina Aldea

Publicat 14/08/2021 la 21:43 GMT+3

Înaintea meciului din etapa a doua din Ligue 1, PSG și-a prezentat noile staruri, printre care Leo Messi și Sergio Ramos. Suporterii l-au huiduit pe Mbappe, care se află pe picior de plecare din Paris.

Messi, Ramos, Donnarumma, Hakimi, Wijnaldum

Credit imagine: Getty Images

Pentru PSG, seara de sâmbătă reprezintă o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului. Parizienii și-au prezentat vedetele în fața a mii de suporteri pe Parc des Princes. În această seară, de la ora 22.oo, trupa lui Mauricio Pochettino o întâlnește pe Strasbourg în etapa a doua din Ligue 1, iar parizienii au organizat un moment special pentru fotbaliștii ajunși la Paris în această fereastră de transferuri.
Leo Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum și Achraf Hakimi au făcut în această seară cunoștință cu suporterii de pe Parc des Princes. Primii 3 nu vor juca diseară, pentru că încă nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică.
"A fost o săptămână deosebită, le mulțumesc tuturor pentru cum m-au primit la Paris, a fost incredibil. Sunt foarte fericit, am multe speranțe, am poftă de joc, vreau să fie un an extraodinar pentru toți și să ne bucurăm împreună", a spus Leo Messi pe stadion.
Sergio Ramos le-a vorbit și el suporterilor: "E o zi foarte specială pentru mine. Avem un proiect senzațional aici, o echipă fabuloasă, pentru a câștiga tot. Vrem să le aducem toate trofeele posibile acestor fani și să jucăm un fotbal spectaculos, și asta e important. Parisul e magic!"
Totuși, nu a fost doar lapte și miere la prezentarea celor cinci. Numele lui Mbappe a fost huiduit de suporterii aflați pe Parc des Princes.

Mbappe vrea să plece de la PSG! Real Madrid, aleasa francezului

Presa din Spania a anunțat zilele trecută că Real Madrid trece serios în ofensivă pentru aducerea lui Kylian Mbappe pe Bernabeu. Francezul a crescut admirându-i pe Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane visând că într-o zi va juca la Real Madrid. Mbappe e din ce în ce mai aproape de plecarea din Paris și va anunța luni ce decizie a luat cu privire la următoarea lui destinație.
Kylian Mbappe a jucat 172 de jocuri pentru PSG de când s-a alăturat clubului în vara anului 2017 și a marcat 132 de goluri. Atacantul a oferit, de asemenea, 62 de pase decisive, și a contribuit la calificarea echipei în Liga Campionilor din 2020. În cele 4 sezoane petrecute alături de PSG, atacantul francez a câștigat de 3 ori titlul de campion, de 3 ori titlul de golgheter, de 3 ori Cupa Franței și de 3 ori Supercupa Franței.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo