Potrivit La Gazzetta dello Sport, Kylian Mbappe va anunța în cursul zilei de luni ce decizie a luat cu privire la viitorul său. Aceeași publicație anunță că starul francez nu a fost tocmai încântat la anunțul că Leo Messi s-a alăturat echipei de pe Parc des Princes, iar mutarea la Real Madrid este acum o posibilitate tot mai aproape de a deveni realitate.
În plus, jurnaliștii de la Cadena Ser susțin că Real Madrid pregătește o ofertă în valoare de 120 de milioane de euro pentru francez. Atacantul în vârstă de 22 de ani a intrat în ultimul an de contract cu PSG, iar madrilenii vor emite o singură ofertăcătre Nasser Al-Khelaifi. În cazul în care vicecampioana Franței nu va accepta această ofertă, riscă să-l piardă pe gratis vara viitoare dacă Mbappe nu va dori să-și prelungească înțelegerea cu PSG.

Președintele lui PSG, hotărât să-l păstreze pe Mbappe pe Parc des Princes

Fotbal
"Mbappe e noul Pele!" Arsene Wenger, convins că starul lui PSG va câștiga Balonul de Aur
26/01/2022 LA 16:48
Miecuri, în cadrul conferinței în care a fost prezentat oficial Leo Messi la PSG, șeicul Nasser Al-Khelaifi a vorbit deschis despre viitorul starului francez Kylian Mbappe: "Cred că toată lumea știe viitorul lui Kylian: este parizian. El vrea să câștige trofee, a vrut o echipă competitivă. Acum cred că o avem pe cea mai bună din lume. Acum nu mai există nici o scuză pentru el să facă altceva", a declarat președintele lui PSG.
Joi, președintele lui PSG a vorbit încă o dată despre Mbappe, subliniind că nu ar înțelege niciodată o eventuală plecare a lui de la echipă:"Ceea ce se întâmplă cu Kylian, vorbesc cu el și cu familia lui. Știți care este poziția mea, nu se schimbă. Kylian se află în centrul proiectului nostru. Astăzi avem o echipă foarte puternică, una dintre cele mai bune din lume. Nu voi spune cea mai bună pentru că încă mai avem de muncit.
Cred că Kylian are totul pentru a rămâne aici. Sunt foarte pozitiv, nimeni nu ar înțelege dacă ar pleca. Cred că este o bună oportunitate pentru toți. Pentru Kylian, Neymar, dar și pentru Leo. Avem trei dintre cinci cei mai buni jucători din lume. Fiecare trebuie să îl ajute pe celălalt", a declarat șeicul.
Kylian Mbappe a jucat 172 de jocuri pentru PSG de când s-a alăturat clubului în vara anului 2017 și a marcat 132 de goluri. Atacantul a oferit, de asemenea, 62 de pase decisive, și a contribuit la calificarea echipei în Liga Campionilor din 2020. În cele 4 sezoane petrecute alături de PSG, atacantul francez a câștigat de 3 ori titlul de campion, de 3 ori titlul de golgheter, de 3 ori Cupa Franței și de 3 ori Supercupa Franței.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24