Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nasser al-Khelaifi, șeful lui PSG, pune presiune pe Kylian Mbappe: "Are totul aici! Nimeni nu ar înțelege dacă ar pleca"

Razvan Circeag

Publicat 12/08/2021 la 13:47 GMT+3

După conferința de prezentare a lui Leo Messi, șeful lui PSG, Nasser al-Khelaifi, și-a exprimat încă o dată intenția absolută de a-l păstra pe Kylian Mbappe.

Messi und Mbappe

Credit imagine: Getty Images

În ultima perioadă, Kylian Mbappe a fost subiectul multor zvonuri privind un viitor transfer de la PSG. Odată cu venirea lui Leo Messi pe Parc des Princes, această discuție s-a intensificat și mai mult.
Fair Play-ul Financiar, care nu ar permite echipei pariziene să plătească trei vedete mondiale, a fost un factor care a dat drumul mai multor speculații.
Cu toate astea, șeful lui PSG a repetat în mai multe rânduri că nu intenționează să-l vândă pe Mbappe și așteaptă ca acesta să prelungească contractul. Deși a vorbit despre acest subiect în timpul conferinței de presă, Nasser al-Khelaifi a mai oferit un interviu pentru L'Equipe.
"Ceea ce se întâmplă cu Kylian, vorbesc cu el și cu familia lui. Știți care este poziția mea, nu se schimbă. Kylian se află în centrul proiectului nostru. Astăzi avem o echipă foarte puternică, una dintre cele mai bune din lume. Nu voi spune cea mai bună pentru că încă mai avem de muncit.
Cred că Kylian are totul pentru a rămâne aici. Sunt foarte pozitiv, nimeni nu ar înțelege dacă ar pleca. Cred că este o bună oportunitate pentru toți. Pentru Kylian, Neymar, dar și pentru Leo. Avem trei dintre cinci cei mai buni jucători din lume. Fiecare trebuie să îl ajute pe celălalt", a declarat șeicul.
Norwich City - Liverpool va fi sâmbătă de ora 19.30 la Eurosport 1

Ce a declarat Nasser Al-Khelaifi despre Mbappe la conferința de presă

Șeicul Nasser Al-Khelaifi a vorbit încă o dată despre viitorul starul francez Kylian Mbappe, în cadrul conferinței de prezentare a lui Messi la PSG.
"Cred că toată lumea știe viitorul lui Kylian: este parizian. El vrea să câștige trofee, a vrut o echipă competitivă. Acum cred că o avem pe cea mai bună din lume. Acum nu mai există nici o scuză pentru el să facă altceva", a spus președintele lui PSG.
Kylian Mbappe a jucat 172 de jocuri pentru PSG de când s-a alăturat clubului în vara anului 2017 și a marcat 132 de goluri. Atacantul a oferit, de asemenea, 62 de pase decisive, și a contribuit la calificarea echipei în Liga Campionilor din 2020.
În cele 4 sezoane petrecute alături de PSG, atacantul francez a câștigat de 3 ori titlul de campion, de 3 ori titlul de golgheter, de 3 ori Cupa Franței și de 3 ori Supercupa Franței.
În acestă perioadă a devenit și un jucător esențial pentru naționala Franței, alături de care a câștigat Campionatul Mondial din 2018. În 2018 și 2019 a fost desemnat cel mai bun jucător francez al anului, trofeu pe care ar fi putut să-l câștige și în 2020, când, din cauza pandemiei, nu a mai fost acordat.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo