Lionel Messi a ajuns la un acord pe 2 ani cu PSG, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Astfel, cu acest transfer, parizienii ajung la șase achiziții de-a dreptul spectaculoase. Atât experții, dar și fanii fotbalului au tras concluzia că tocmai asistăm la cea mai tare campanie de transferuri într-o fereastră de mercato.
Vicecampioana Franței i-a mai transferat până acum pe Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gigi Wijnaldum, Achraf Hakimi și Danilo Pereira. Primii trei plus Lionel Messi au venit liberi de contract. Pentru că PSG nu a "spart banca" pe 4 dintre cei mai tari jucători pe care i-a adus, poate fenta, cel puțin pentru moment regula Fair-Play-ului financiar.

Al-Khelaifi, răspuns fără echivoc despre regula Fair-Play-ului financiar la prezentarea lui Leo Messi la PSG

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 7 ORE
Azi, marele campion argentinian a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă. Președintele PSG, Nasser Al Khelaifi, a fost întrebat de către jurnaliști ce se întâmplă cu regula Fair-Play-ului financiar, dacă clubul pe care-l conduce respectă această regulă. Șeicul din concuderea lui PSG a oferit un răspuns fără echivoc.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png
"Urmăm cu strictețe regulamentul Fair-Play-ului financiar încă din prima zi. Înainte de a face ceva, echipa noastră responsabilă cu domeniul finanțelor verifică totul. Am avut capacitatea de a-l transfera pe Messi datorită regulii Fair-Play-ului financiar și vom respecta întotdeauna regulile", a transmis Nasser Al Khelaifi.
Chiar dacă sumele de transfer nu ridică semne de întrebare, tocmai pentru că mai mulți jucători au venit liberi de contract la PSG, în privința salariilor există șanse ca forul internațional să ridice serios din sprâncene. În sezonul 2019/2020, 99% din veniturile lui PSG s-au dus spre plata salariilor, fapt care le poate crea probleme șeicilor de la Paris.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 10 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 13 ORE