Lionel Messi a ajuns la un acord pe 2 ani cu PSG, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Astfel, cu acest transfer, parizienii ajung la șase achiziții. Atât experții, dar și fanii fotbalului au tras concluzia că tocmai asistăm la cea mai tare campanie de transferuri într-o fereastră.
Vicecampioana Franței i-a mai transferat până acum pe Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gigi Wijnaldum, Achraf Hakimi și Danilo Pereira. Primii trei plus Lionel Messi au venit liberi de contract.
Ligue 1
Cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, sub lupa experților Eurosport Franța în 4 pași
22/08/2022 LA 17:45
Doar pentru ultimii doi, gruparea antrenată de Mauricio Pochettino a plătit în jur de 75 de milioane de euro. Așadar, PSG a realizat o campanie impresionantă de achiziții din toate timpurile la nivel mondial, cu mai puțin de 100 de milioane de euro. În trecut, clubul din capitala Franței a depășit fără probleme această graniță, când i-a cumpărat pe Neymar și Kylian Mbappe.

Manchester City este departe și dacă îl transferă pe Harry Kane

PSG a depășit toate așteptările și se anunță favoriți pentru a câștiga toate competițiile din ediția 2021-2022. Cu Messi, Neymar și Mbappe în față, cu Wijnaldum și Verratti la mijloc, cu Sergio Ramos în apărare și Donnarumma în poartă, parizienii au un adevărat Dream Team. Mai rămâne doar ca Pochettino să reușească să-i facă pe toți acești jucători să funcționeze ca o echipă. Cu siguranță, vor fi și multe orgolii.
Manchester City, în ochii unora, s-ar mai putea apropia de PSG, dacă va reuși să-l transfere și pe Harry Kane. Dar chiar și așa, trupa lui Pep Guardiola ar fi destul de departe cu Grealish și Kane, chiar dacă ar însemna să achite mai mult de 200 de milioane de euro în total pentru cele două achiziții.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Ligue 1
Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice
05/08/2022 LA 18:55
Ligue 1
Motivul incredibil pentru care Lacazette nu poate juca în următorul amical al lui Lyon
22/07/2022 LA 09:56