Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice

Andrei Nicolae

Publicat 05/08/2022 la 21:55 GMT+3

Jucătorul român a ajuns la trupa din hexagon în urmă cu aproape trei săptămâni, iar astăzi a avut ocazia de a vorbi în cadrul unei conferințe de presă în care Nice și-a prezentat transferurile. Rareș Ilie a dezvăluit cine s-a ocupat de mutarea sa și și-a exprimat părerea cu privire la noua sa echipă.

Rareș Ilie

Credit imagine: Twitter

Fostul jucător al lui Rapid a fost adus de Nice cu cinci milioane de euro și a fost folosit de Lucian Favre și in două partide amicale. Rareș Ilie a avut ocazia să vorbească despre noua sa echipă într-o conferință de presă organizată de gruparea din hexagon.
"Am găsit o echipă bună, colegii m-au primit foarte bine, chiar mai bine decât mă așteptam. Mi-am făcut prietenii. Orașul e frumos. Acum sunt concentrat pe începutul de sezon.
Am urmărit câteva meciuri din Ligue 1 la televizor, în România. Cunoșteam câțiva jucători precum Dante, e unul dintre cei mai experimentați jucători, eu sunt tânăr.
De când am ajuns aici am aflat mai multe despre istoria clubului și am descoperit un club extraordinar", a dezvăluit internaționalul român, citat de Digi Sport.
Citește și:

Tatăl lui Rareș Ilie, responsabil pentru transferul la Nice

Tânărul de 19 ani a vorbit și despre persoana care s-a ocupat de mutarea sa în Ligue 1, și anume tatăl său. Nice este abia a doua echipă din cariera de seniori a lui Rareș Ilie, care a debutat la Rapid în urmă cu doi ani.
"Tatăl meu s-a ocupat de tot. Am știut doar când mutarea era deja făcută. Știam că antrenorul mă vrea aici. Detaliile le știe doar tatăl meu, eu mă concentrez doar pe fotbal."
Ilie nu va rămâne cel mai probabil în lotul celor de la Nice și va fi împrumutat în Elveția, la Lausanne, pentru a prinde mai multe minute.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo