În ultima perioadă, Kylian Mbappe a fost subiectul multor zvonuri privind un viitor transfer de la PSG. Odată cu venirea lui Leo Messi pe Parc des Princes, această discuție s-a intensificat și mai mult. Fair Play-ul Financiar, care nu ar permite echipei pariziene să plătească trei vedete mondiale, a fost un factor care a dat drumul mai multor speculații.

Șeicul lui PSG a dat de înțeles că Mbappe rămâne la PSG

Șeicul Nasser Al-Khelaifi a vorbit încă o dată despre viitorul starul francez Kylian Mbappe, în cadrul conferinței de prezentare a lui Messi la PSG.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM 15 ORE
"Cred că toată lumea știe viitorul lui Kylian: este parizian. El vrea să câștige trofee, a vrut o echipă competitivă. Acum cred că o avem pe cea mai bună din lume. Acum nu mai există nici o scuză pentru el să facă altceva", a declarat președintele lui PSG.
Kylian Mbappe a jucat 172 de jocuri pentru PSG de când s-a alăturat clubului în vara anului 2017 și a marcat 132 de goluri. Atacantul a oferit, de asemenea, 62 de pase decisive, și a contribuit la calificarea echipei în Liga Campionilor din 2020.
În cele 4 sezoane petrecute alături de PSG, atacantul francez a câștigat de 3 ori titlul de campion, de 3 ori titlul de golgheter, de 3 ori Cupa Franței și de 3 ori Supercupa Franței.
În acestă perioadă a devenit și un jucător esențial pentru naționala Franței, alături de care a câștigat Campionatul Mondial din 2018. În 2018 și 2019 a fost desemnat cel mai bun jucător francez al anului, trofeu pe care ar fi putut să-l câștige și în 2020, când, din cauza pandemiei, nu a mai fost acordat.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
IERI LA 13:12
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
IERI LA 06:36