Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona obține prima victorie în era post-Messi. Catalanii, succes pe Camp Nou cu Real Sociedad

Irina Aldea

Actualizat 15/08/2021 la 22:58 GMT+3

Barcelona a obținut prima victorie în era post-Messi, în prima etapă din noul sezon din La Liga, pe teren propriu, cu Real Sociedad.

Braithwaite

Credit imagine: Getty Images

Barcelona și-a pierdut "diamantul" în urmă cu mai bine de o săptămână, pe Leo Messi, care între timp a și semnat cu PSG. Chiar dacă fanii catalanilor sunt la pământ cu moralul, băieții lui Ronald Koeman își fac treaba pe teren. În această seară, la debutul în noul sezon de La Liga, Barcelona s-a impus în fața lui Real Sociedad cu scorul de 4-2.
Pique, care a renunțat la o bună parte din salariu, a deschis scorul pe Camp Nou în minutul 19 din pasa lui Depay, care își face din ce în ce mai bine simțită prezența în cadrul echipei. Danezul Braithwaite a majorat avantajul catalanilor în minutul 54+2 din pasa venită de la Frenkie de Jong.
Același Braithwaite a reușit dubla în repriza a doua și a oferit o pasă de gol pentru Roberto, care a încheiat tablea de scor în minutul 90+1. Oaspeții au înscris și ei două goluri pe final, când catalanii s-au mai relaxat, în minutul 82 prin Lobete Cienfuegos și în minutul 85 prin Oyarzabal.

Fanii Barcelonei i-au declarat război lui Joan Laporta după plecarea lui Messi

Suporterii Barcelonei încă sunt marcați de momentul plecării legendei clubului pe care-l susțin. La o săptămână și câteva zile de la anunțul oficial al plecării lui Messi de pe Camp Nou, fanii Barcelonei i-au declarat război președintelui Joan Laporta, făcându-l responsabil pentru toate cele întâmplate în ultima perioadă.
"Laporta, Iuda! L-au trădat pe Dumnezeu!", "Barcelona nu este afacerea ta!", "Laporta, lacheul lui Florentino!", au fost câteva dintre mesajele afișate de fanii Barcelonei pe bannerele atârnate pe gardurile care înconjoară Camp Nou înaintea meciului din prima etapă cu Real Sociedad.
În minutul 10 al meciului cu Real Sociedad, numărul purtat de Messi, fanii i-au scandat numele argentinianului:

Barcelona – Real Sociedad, în prima etapă din La Liga. Echipele de start

  • Barcelona: Neto - Dest, Pique, Eric Garcia, Jordi Alba - Busquets, Pedri, De Jong - Griezmann, Depay, Braithwaite. Antrenor: Ronald Koeman
  • Real Sociedad: Remiro - Zaldua, Elustondo, Le Normand, Munoz - Portu, Zubimendi, Merino, Januzaj - David Silva, Oyarzabal. Antrenor: Imanol Alguacil
  • Stadion: Camp Nou
  • Arbitru: Alejandro Hernandez
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo