După ce în urmă cu puțin timp a avut o discuție cu Luis Suarez în care l-a informat că nu se va baza pe el, acum cotidianul Sport.es anunță că fostul selecționer al naționalei Olandei vrea să scape de alte 3 nume importante din ultimele sezoane: Arturo Vidal, Ivan Rakitic și Samuel Umtiti.
Există numeroase cluburi puternice din Europa care s-au interesat de serviciile celor 3 fotbaliști. Pe această listă se numără și Manchester United. Oficialii de pe Old Trafford și-ar dori să-i transfere pe toți 3 sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, în încercarea de a aduce un suflu nou la echipă.

Rakitic, Vidal și Umtiti nu intră în calculele lui Koeman la Barcelona

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Rakitic, care a devenit rezervă în ultima parte a stagiunii precedente, mai are oferte din Serie A și La Liga. Sevilla, echipa care l-a lansat în fotbalul mare, este cea mai probabilă destinație a mijlocașului croat. Rakitic a intrat în ultimul an de contract pe Camp Nou, iar catalanii sunt dispuși să-l lase să plece la o altă echipă.
În același timp, Umtiti a fost mai mult accidentat în ultimul sezon și a prins foarte rar primul "11" al lui Setien. Nici noul tehnician Ronald Koeman nu pare să-l aibă în vederile sale pentru stagiunea viitoare, motiv pentru care fundașul francez are șanse mari să fie împrumutat. În ciuda faptului că Umtiti și-ar dori să continue pe Camp Nou, spaniolii anunță că francezul ar urma să ajungă în Italia.
Cea mai intensă luptă se anunță în cazul lui Arturo Vidal. Mijlocașul chilian a intrat în vizorul unor echipe uriașe din Europa, precum PSG, Juventus și Inter. La fel ca în cazul lui Rakitic, Vidal mai are contract cu Barcelona până vara viitoare, iar Ronald Koeman nu îl va include în planurile sale de viitor.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59