Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona vinde, Manchester United cumpără! "Diavolii" vor să transfere 4 jucători de pe Camp Nou

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/08/2020 la 17:02 GMT+3

Manchester United vrea să-și întărească lotul înainte de startul noului sezon. Principala țintă a "diavolilor" rămâne Jadon Sancho, însă ultimele declarații ale Borussiei Dortmund ar putea amâna, în cele din urmă, transferul atacantului pentru anul viitor.

Ousmane Dembele, unul dintre jucătorii doriți de Manchester United de la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Oficialii de pe Old Trafford s-au reorientat rapid, iar acum vor să-l aducă în faza ofensivă pe Ousmane Dembele. Potrivit Mundo Deportivo, vârful francez nu este singura țintă a englezilor. Sursa citată susține că "diavolii" vor să transfere încă 3 jucători de la Barcelona: Arturo Vidal, Ivan Rakitic și Samuel Umtiti.
Clubul catalan se pregătește pentru o reconstrucție serioasă, iar primul pas a fost demiterea tehnicianului Quique Setien. Cu Ronald Koeman la cârma formației de pe Camp Nou, oficialii sunt pregătiți să pună pe lista de transferuri o mare parte din lotul actual. United a stat la "pândă" în tot acest timp, iar acum este pregătită de "atac".

Manchester United vrea să transfere 4 jucători de la Barcelona

Oficialii de pe Old Traford s-au mai aflat pe urmele celor 4 de-a lungul timpului, însă n-au reușit să ajungă la un numitor comun cu board-ul catalan. Lucrurile ar putea sta diferit acum, odată cu "exodul" anunțat de Barcelona.
Potrivit jurnaliștilor spanioli, cele două cluburi au început deja negocierile, iar prioritate vor avea Dembele și Umtiti, jucătorii mai tineri. Dembele și Umtiti au fost mai mult accidentați în sezonul 2019/2020, iar acum catalanii sunt dispuși să negocieze pentru transferul lor. În același timp, Rakitic și Vidal se apropie de finalul contractelor, iar despărțirea lor de Barca este considerată cea mai probabilă alternativă.
Pentru a-și crește veniturile în această vară, cei de la Manchester United au pus, la rândul lor, pe lista de transferuri 6 jucători: Chris Smalling, Marcos Rojo, Andreas Pereira, Jesse Lingard, Diogo Dalot și Phil Jones.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo