Oficialii de pe Old Trafford s-au reorientat rapid, iar acum vor să-l aducă în faza ofensivă pe Ousmane Dembele. Potrivit Mundo Deportivo, vârful francez nu este singura țintă a englezilor. Sursa citată susține că "diavolii" vor să transfere încă 3 jucători de la Barcelona: Arturo Vidal, Ivan Rakitic și Samuel Umtiti.
Clubul catalan se pregătește pentru o reconstrucție serioasă, iar primul pas a fost demiterea tehnicianului Quique Setien. Cu Ronald Koeman la cârma formației de pe Camp Nou, oficialii sunt pregătiți să pună pe lista de transferuri o mare parte din lotul actual. United a stat la "pândă" în tot acest timp, iar acum este pregătită de "atac".

Manchester United vrea să transfere 4 jucători de la Barcelona

Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Oficialii de pe Old Traford s-au mai aflat pe urmele celor 4 de-a lungul timpului, însă n-au reușit să ajungă la un numitor comun cu board-ul catalan. Lucrurile ar putea sta diferit acum, odată cu "exodul" anunțat de Barcelona.
Potrivit jurnaliștilor spanioli, cele două cluburi au început deja negocierile, iar prioritate vor avea Dembele și Umtiti, jucătorii mai tineri. Dembele și Umtiti au fost mai mult accidentați în sezonul 2019/2020, iar acum catalanii sunt dispuși să negocieze pentru transferul lor. În același timp, Rakitic și Vidal se apropie de finalul contractelor, iar despărțirea lor de Barca este considerată cea mai probabilă alternativă.
Pentru a-și crește veniturile în această vară, cei de la Manchester United au pus, la rândul lor, pe lista de transferuri 6 jucători: Chris Smalling, Marcos Rojo, Andreas Pereira, Jesse Lingard, Diogo Dalot și Phil Jones.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31