Pe lângă incertitudinea privind viitorul lui Messi, la Barcelona apele sunt departe de a se fi liniștit. Cu câteva zile în urmă, Luis Searez a răbufnit în presă spunând că dacă nu mai este dorit la echipă ar fi bine să i se spună în față acest lucru. Atacantul a afirmat că și-ar dori să continue la Barcelona, dar se pare că echipa catalană are alte planuri.
Potrivit postului catalan Rac1, Suarez a avut o întrevedere cu noul tehnician, Ronald Keoeman, în care olandezul l-a informat pe jucător că nu intră în vederile sale pentru noul sezon.
Astfel, este foarte posibil ca Suarez să părăsească Barcelona în această vară, deși mai are încă un an de contract cu formația de pe Camp Nou. O posibilă destinație a uruguayanului ar putea fi Ajax Amsterdam, formație la care a mai evoluat între 2007 și 2010.
Fotbal
Pochettino, făcut praf în conflictul cu Messi: "El nu o să uite niciodată asta! I-a rănit orgoliul!"
ACUM 7 ORE
Acest anunț mărește și mai mult tensiunea în cadrul clubului catalan. Despărțirea de Suarez ar putea crește și mai mult șansele ca Messi să plece de la Barcelona. Este bine știută relația foarte apropiată dintre cei doi jucători, care sunt foarte buni prieteni și în afara terenului., iar plecarea lui Suarez l-ar putea înfuria și mai mult pe Messi.
https://i.eurosport.com/2020/08/15/2864689.jpg
Atacantul uruguayan a ajuns la Barcelona în 2014 de la Liverpool. În cei 6 ani petrecuți până acum pe Camp Nou, Suarez a marcat 198 de goluri și a dat 107 pase decisive, câștigând alături de Barcelona 4 titluri în La Liga, 4 Cupe ale Spaniei, dar și trofeul Champions League în 2015.

Luis Suarez: "Aș accepta statutul de rezervă"

În interviul acordat zilele trecute, Suarez a menționat că vrea doar binele clubului, iar dacă se consideră că nu mai este util, atunci este deschis pentru discuții: "De asemenea, îmi doresc tot ce este mai bun pentru club, iar planul meu astăzi este să continui, dar dacă clubul consideră că nu mai are nevoie de mine, nu am nicio problemă să vorbesc cu cei care decid."
Suarez a specificat că va accepta chiar și postura de rezervă la Barcelona dacă antrenorul va considera că este indicat acest lucru: "Aș accepta și aici să fiu rezervă, întrucât am acceptat întotdeauna în cariera mea. Concurența este întotdeauna bună și dacă antrenorul consideră că ar trebui să încep de pe bancă, nu am nicio problemă în a ajuta echipa din această postură. Cred că mai pot fi de folos acestui club."
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 10 ORE
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
IERI LA 14:35