Odată cu numirea lui Ronald Koeman pe banca Barcelonei, lucrurile nu s-au liniștit deloc la gruparea catalană. După ce incertitudinea privind viitorul lui Messi planează în continuare, acum și situația lui Luis Suarez este una tensionată.
Uruguayanul a declarat că își dorește să continue la Barcelona, dar vrea mai multă claritate din partea conducerii, în special a președintelui Bartomeu, deoarece zvonurile despre viitorul său circulă în continuare.
"Se tot vorbește de nume pe care le-a dat președintele, despre schimbările care vor fi făcute în echipă, dar nimeni nu mi-a spus că se vrea ca eu să plec.", a spus Suarez în interviul acordat.
Ligue 1
PSG nu concepe să îl piardă gratis pe Mbappe. Salariul incredibil pregătit de Al Khelaifi
07/09/2021 LA 12:54
Suarez dorește mai multă trasparență din partea oficialilor în ceea ce-l privește: "Dacă aceasta este dorința clubului, ar fi bine dacă persoana responsabilă mi-ar vorbi direct. Sunt la Barca de șase ani și cred că e mai bine să-mi spună ceea ce gândesc. Este mai bine să-mi spună direct dacă sunt unul dintre jucătorii pe care nu îi mai doresc. Rămâne de văzut."
https://i.eurosport.com/2020/08/14/2864260.jpg

Luis Suarez: "Aș accepta statutul de rezervă"

În același timp, Suarez a menționat că vrea binele clubului, iar dacă se consideră că nu mai este util, atunci este deschis pentru discuții: "De asemenea, îmi doresc tot ce este mai bun pentru club, iar planul meu astăzi este să continui, dar dacă clubul consideră că nu mai are nevoie de mine, nu am nicio problemă să vorbesc cu cei care decid."
În final, Suarez a specificat că va accepta chiar și postura de rezervă, dacă echipa se va întări atât de mult în atac în această vară și crede că poate fi în continuare de folos: "Aș accepta și aici să fiu rezervă, întrucât am acceptat întotdeauna în cariera mea. Concurența este întotdeauna bună și dacă antrenorul consideră că ar trebui să încep de pe bancă, nu am nicio problemă în a ajuta echipa din această postură. Cred că mai pot fi de folos acestui club."
Atacantul uruguayan a ajuns la Barcelona în 2014 de la Liverpool. În cei 6 ani petrecuți până acum pe Camp Nou, Suarez a marcat 198 de goluri și a dat 107 pase decisive, câștigând alături de Barcelona 4 titluri în La Liga, 4 Cupe ale Spaniei, dar și trofeul Champions League în 2015.
Suarez mai are un singur an de contract cu Barcelona, iar în ultima vreme s-a scris că dacă va pleca din Spania ar putea ajunge la Ajax, clubul la care a jucat între 2007 și 2010, înainte să fie trasferat de Liverpool.
Fotbal
Barcelona, de la "MSN" (79 goluri și 33 de assisturi în ultimul sezon împreună), la un atac modest
01/09/2021 LA 11:54
Fotbal
Situația incredibilă în care a ajuns Barcelona, după cedarea lui Griezmann
01/09/2021 LA 07:05