Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City pregătește transferul lui Messi! Ce au descoperit englezii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/08/2020 la 07:23 GMT+3

Manchester City analizează dacă îl poate aduce pe Lionel Messi fără să încalce regulile Fair Play-ului Financiar (FPF).

Lionel Messi, starul Barcelonei

Credit imagine: Getty Images

City monitorizează cu atenție situația lui Lionel Messi conform presei engleze, în contextul în care la Barcelona este o perioadă plină de tensiuni. Catalanii au avut un sezon teribil, o stagiune în care au schimbat doi antrenori (Valverde și Setien) și care s-a încheiat cu înfrângerea dureroasă cu 8-2 în fața lui Bayern Munchen. A fost primul sezon fără trofeu din 2008.
Astfel, Quique Setien a fost dat afară iar în locul său a venit Ronald Koeman însă viitorul multor staruri de la Barcelona este în aer în acest context. Luis Suarez a fost deja anunțat că nu mai face parte din planurile olandezului.

Manchester City îl vrea pe Messi, dar fără să încalce regulamentele UEFA

City știe că orice încercare de a-l aduce pe Messi va fi complicată. Însă englezii analizează dacă s-ar putea face acest lucru fără să încalce prevederile Fair Play-ului Financiar, în situația în care Barcelona va fi convinsă să vândă, notează ESPN.
În acest moment catalanii nici nu vor să audă de o plecare a lui Messi iar argentinianul este în continuare protejat de clauza de 700 de milioane de euro. Însă unii membri ai conducerii sunt dispuși să renunțe la Messi dacă el va insista că dorește să plece, în ideea că fondurile obținute pe argentinian vor fi reinvestite.
Messi mai are un an de contract și s-a întâlnit cu Koeman săptămâna trecută pentru a vorbi despre viitorul său. Argentinianul de 33 de ani își dorește să câștige UEFA Champions League din nou și a promis acum doi ani că va readuce trofeul pe Camp Nou.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo