Jiangsu Suning este prima campioană desființată la doar 4 luni după ce a luat titlul. Olăroiu a simțit criza financiară prin care trece clubul și a plecat în urmă cu câteva săptămâni.
Astăzi s-a încheiat procesul de licențiere pentru sezonul 2021, iar familia Zhang, proprietara clubului, a hotărât că fotbalul nu mai este o prioritate.
Fotbal
Dorit în locul lui Rădoi, Olăroiu negociază preluarea unei alte naționale! Unde este dorit
IERI LA 13:49
"Suntem într-o perioadă volatilă din punct de vedere financiar, iar echipa de fotbal Jiangsu Suning nu-și poate continua activitate în condiții optime. Începând de astăzi clubul nu mai există și vom încerca să găsim soluții pentru anagajați" se arată în comunicatul dat de club.
Odată cu echipa de fotbal masculin, și-a încetat activitatea și echipa de fete, campioana Chinei din 2019, dar și zeci de grupe de copii și juniori.

Jiangsu desființată. Ce se întâmplă cu Inter?

Jiangsu Suning a făcut parte din grupul Zhang Jindong, care deține pachetul majoritar de acțiuni de la Inter Milano. Chinezii caută de 6 luni cumpărător pentru legendara echipa italiană. Deja există fonduri de investiții americane interesate de Inter, iar afacerea ar putea fi încheiată în vară.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cine sunt favoriții FRF pentru a-l înlocui pe Rădoi la cârma echipei naționale a României
12/10/2021 LA 07:38
Fotbal
Inter îl lasă pe Cosmin Olăroiu fără golgheter! Mutarea surpriză pregătită de Antonio Conte
06/01/2021 LA 09:11