Jiangsu Suning este prima campioană desființată la doar 4 luni după ce a luat titlul. Olăroiu a simțit criza financiară prin care trece clubul și a plecat în urmă cu câteva săptămâni.
Astăzi s-a încheiat procesul de licențiere pentru sezonul 2021, iar familia Zhang, proprietara clubului, a hotărât că fotbalul nu mai este o prioritate.
Liga
Transfer surprinzător făcut de Olăroiu! Al Sharjah a luat un jucător de la Barcelona
05/09/2022 LA 16:55
"Suntem într-o perioadă volatilă din punct de vedere financiar, iar echipa de fotbal Jiangsu Suning nu-și poate continua activitate în condiții optime. Începând de astăzi clubul nu mai există și vom încerca să găsim soluții pentru anagajați" se arată în comunicatul dat de club.
Odată cu echipa de fotbal masculin, și-a încetat activitatea și echipa de fete, campioana Chinei din 2019, dar și zeci de grupe de copii și juniori.

Jiangsu desființată. Ce se întâmplă cu Inter?

Jiangsu Suning a făcut parte din grupul Zhang Jindong, care deține pachetul majoritar de acțiuni de la Inter Milano. Chinezii caută de 6 luni cumpărător pentru legendara echipa italiană. Deja există fonduri de investiții americane interesate de Inter, iar afacerea ar putea fi încheiată în vară.
Fotbal
Cosmin Olăroiu scrie istorie la arabi! Ce record impresionant a stabilit antrenorul român
22/02/2022 LA 21:48
UAE Premier League
Salariul uriaș cu care arabii l-au convins pe Olăroiu să semneze înainte ca FRF să facă o propunere
01/12/2021 LA 12:52