Scorul meciului România - Norvegia este 3-0 şi a fost stabilit la masa verde de UEFA, astăzi, înaintea jocurilor Irlanda de Nord - România şi Austria - Norvegia. Ambele încep la 21:45. Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a anunţat azi decizia luată după ce partida programată duminică a fost anulată pentru că nordicii au fost blocați pe aeroportul din Oslo. Anunțul a fost făcut atât de presa din Norvegia, cât și de Federația de la Oslo.
Comisia de Disciplină a UEFA a analizat azi meciul anulat dintre România și Norvegia. UEFA a decis că Norvegia va pierde cu 3-0. Federația are cinci zile la dispoziție pentru a solicita justificarea deciziei. După aceea, Federația va decide dacă face apel - se arată în mesajul postat pe contul de Twitter al echipei de fotbal a Norvegiei
Ligue 1
PSG pregătește o lovitură de proporții! Al Khelaifi a confirmat interesul pentru un star din Anglia
ACUM 23 MINUTE

Meciul de duminică, dintre România și Norvegia, anulat de UEFA

UEFA a decis ca meciul dintre România și Norvegia, programat duminică, să nu se mai dispute. Anunțul a fost confirmat inclusiv de FRF.
"UEFA ne-a informat că 'în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa'. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA.", se arată în comunicatul emis de FRF.

România poate încheia grupa pe locul secund

În urma anunțului UEFA, România poate termina pe locul 2 dacă bate în Irlanda de Nord şi Austria învinge Norvegia. Dacă Norvegia va câştiga partida cu Austia, atunci noi rămânem pe locul 3, aşa că nu vom retrograda în Liga C.
Victoria cu britanicii este mai importantă pentru că în acest mod putem spera la urcarea în Urna a 2-a valorică la tragerea la sorţi pentru CM2022 din Qatar. Pentru ca acest obiectiv să fie atins trebuie şi ca Serbia să învingă Rusia.
Cupa Mondială FIFA
Tite cere respect pentru istoria și cultura Braziliei: "Dacă mi se va cere să dansez, voi dansa"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Șeful comitetului de organizare al Cupei Mondiale, discurs inexplicabil despre moartea unui muncitor
ACUM O ORĂ