Pandemia de coronavirus a pus stop fotbalului în întreaga lume iar actualul sezon va fi încheiat abia în vară. Astăzi a avut loc o nouă ședință a UFEA alături de cluburi iar acestea din urmă au avut câștig de cauză, solicitările acestora fiind acceptate.
Mai exact, UEFA a aprobat ca data limită pentru încheierea sezonului să fie 15 iulie, nu 30 iunie cum s-a discutat în urmă cu doar 7 zile la prima videoconferință. De asemenea, cupele europene vor fi reluate după ce vor reîncepe toate campionatele pentru a păstra corectitudinea competițiilor UEFA Champions League și Europa League.
Italienii de la Corriere scriu că toate federațiile interne au decis reluarea campionatului atunci când acest lucru va fi posibil, fără să se mai pună în discuție anularea sezonului. Astfel, într-un mod sau altul, sezonul în curs va fi dus până la final pe teren.
Ligue 1
Singurul fotbalist mai trist decât Messi, la PSG: "Nu mai știe să zâmbească!"
ACUM 32 MINUTE
Câte meciuri mai sunt de disputat:
  • 124 în Serie A
  • 110 în La Liga
  • 101 în Ligue 1
  • 92 în Premier League
  • 82 în Bundesliga

Islanda - România, amânat pentru septembrie

O altă decizie luată de UEFA este mutarea partidelor din play-off-ul Ligii Națiunilor ce urmează să stabilească ultimele echipe calificate la Euro pentru luna septembrie. Astfel, meciul dintre Islanda și România care urma inițial să se dispute în martie și a fost amânat pentru iunie, se va disputa până la urmă în septembrie.
Naționala lui Mirel Rădoi o va întâlni pe Islanda în semifinala play-off-ului și, dacă va reuși să câștige, va disputa finala play-off-ului cu Ungaria sau Bulgaria.
Această decizie va duce, cel mai probabil, la amânarea startului Ligii Națiunilor. Cea de-a două ediție avea programată prima etapă pentru 3 septembrie.
Fotbal
Cum a devenit Xavi favoritul numărul unu la banca Barcelonei. Laporta a ridicat "blocada"
ACUM O ORĂ
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 2 ORE