Articol scris de Vivivana Moraru
Managerul lui Bayern Munchen, Julian Nagelsmann, a confirmat faptul că Alphonso Davies va lipsi în următoarele săptămâni, din cauza problemelor cardiace descoperite de medicii echipei bavareze. Canadianul în vârstă de 24 de ani pare să aibă o inflamație la mușchiul cardiac, cunoscută sub numele de miocardită. Înainte de acest lucru, Davies a fost depistat pozitiv pentru coronavirus la începutul lunii ianuarie.
"În timpul examinărilor pe care le facem jucătorilor care au avut Covid-19, am detectat semne ale unei miocardite ușoare, adică o inflamație a mușchiului inimii", a declarat Nagelsmann.
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
Totodată, antrenorul a confirmat faptul că Davies va lipsi în următoarea perioadă: "A întrerupt antrenamentele, deci nu va fi disponibil în următoarele săptămâni. Această miocardită nu este prea dramatică, conform ultrasunetelor, mai degrabă sunt semne ale unei inflamații. Cu toate acestea, trebuie să se vindece și asta cu siguranța va cere ceva timp."

Alphonso Davies este al doilea jucător din lotul lui Bayern Munchen cu probleme cardiace

Davies este al doilea jucător al lui Bayern Munchen, în ultimele 12 luni, care suferă probleme cardiace, după ce Kingsley Coman a suferit o intervenție chirurgicală în septembrie. "A avut un ritm cardiac ușor neobișnuit, o deficiență cardiacă minoră", declara Nagelsmann la momentul respectiv. Coman a revenit în cadrul echipei următoarea lună, și recent a semnat un nou contract cu Bayern Munchen.
Alphonso Davies este un jucător esențial în echipa lui Julian Nagelsmann. Mulți experți îl consideră pe acesta unul dintre cei mai buni jucători pe postul său. Davies a venit la Bayern Munchen în 2018, fiind transferat de la Vancouver.
Bundesliga
Haaland, motiv principal de supărare pentru Lewandowski! Ce l-a nemulțumit pe polonez
11/05/2022 LA 17:17
Fotbal
Nagelsmann, la cuțite cu șefii lui Bayern! Ratarea unui transfer l-a scos din sărite pe antrenor
11/05/2022 LA 14:58