Bayern Munchen a revenit din scurta vacanță cu aceeași poftă uriașă de fotbal. Formația bavareză a câștigat toate trofeele posibile în sezonul precedent și pare hotărâtă să continue pe aceeași linie și în noua stagiune. La primul meci din campionatul Germaniei, Bayern n-a avut milă de Schalke și a deschis scorul încă din minutul 4, prin Serge Gnabry.
Goretzka a dublat avantajul lui Bayern un sfert de oră mai târziu, după o pasă oferită de Thomas Muller. Robert Lewandowski, super-marcatorul bavarezilor, a stabilit scorul primei reprize în minutul 31, din lovitură de la 11 metri.
Bundesliga
Nagelsmann dă marea lovitură pe piața transferurilor! Bayern și agenții jucătorului, criticați
18/10/2021 LA 06:25

Bayern Munchen a învins-o cu 8-0 pe Schalke, în prima etapă din Bundesliga

Gnabry a înscris din nou în debutul reprizei a doua, servit excelent de Leroy Sane, proaspăt venit de la Manchester City. Gnabry și-a trecut în cont hattrick-ul 12 minute mai târziu, după o pasă oferită de același Sane.
Muller a bifat "dubla" în minutul 70, servit de Lewandowski. După 2 assist-uri, Sane și-a trecut în cont și un gol, la numai un minut după ce Muller reușise să scuture plasa porții lui Schalke. Puștiul Musiala (17 ani) a înschis tabela la 8-0 pentru Bayern în minutul 81, după o nouă pasă de gol a lui Lewandowski.
22 de șuturi a tras Bayern în această seară, dintre care 12 au nimerit spațiul porții lui Schalke. 619 de pase, 59 de atacuri periculoase și 9 cornere sunt celelalte cifre care, la ora actuală, înspăimântă orice club din lume.
Meciul de la Munchen a deschis noul sezon din Bundesliga, iar Bayern și-a anunțat deja rivalele că pleacă, încă o dată, ca favorită clară la cucerirea titlului. Pentru formația lui Hans Flick urmează meciul cu Sevilla, din Supercupa Europei, de pe 24 septembrie (ora 22:00).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
23/09/2021 LA 11:24