Getty Images

Borussia Dortmund a ajuns la un acord cu unul dintre cei mai căutați tineri din Europa

Borussia Dortmund a ajuns la un acord cu unul dintre cei mai căutați tineri din Europa

04/03/2020 la 10:01Actualizare 04/03/2020 la 10:29

Borussia Dortmund a ajuns la un acord cu mijlocașul de doar 16 ani de la Birmingham, Jude Bellingham, conform informațiilor Sport Bild.

Bellingham este cotat la 12 milioane de euro, fiind astfel al patrulea cel mai valoros jucător U17 de pe piață. Conform presei germane, Dortmund a ajuns la un acord direct cu jucătorul și vor trebui să plătească în jur de 35 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Bellingham. Ar deveni astfel cel mai scump jucător cumpărat vreodată în istoria clubului. Dortmund a plătit 30 de milioane de euro pe Mats Hummels în vara lui 2015.

Bellingham a mai stârnit interesul unor cluburi importante din Europa precum Liverpool, Manchester United și Chelsea. De asemenea, Real Madrid și Barcelona l-au monitorizat pe tânărul englez.

Jude Bellingham von Birmingham City steht in München und Dortmund auf dem Zettel

Bellingham, care a înscris trei goluri și a reușit trei assist-uri în 31 de meciuri în Championship pentru Birmingham s-ar potrivi modelului celor de la Dortmund, care caută jucători tineri și talentați pe care îi transformă apoi în staruri în toată regula. Aceeași rețetă a fost aplicată și lui Jadon Sancho iar recent norvegianul Erling Haaland a ajuns pe Westfallenstadion.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.