Bellingham este cotat la 12 milioane de euro, fiind astfel al patrulea cel mai valoros jucător U17 de pe piață. Conform presei germane, Dortmund a ajuns la un acord direct cu jucătorul și vor trebui să plătească în jur de 35 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Bellingham. Ar deveni astfel cel mai scump jucător cumpărat vreodată în istoria clubului. Dortmund a plătit 30 de milioane de euro pe Mats Hummels în vara lui 2015.
Bellingham a mai stârnit interesul unor cluburi importante din Europa precum Liverpool, Manchester United și Chelsea. De asemenea, Real Madrid și Barcelona l-au monitorizat pe tânărul englez.
https://i.eurosport.com/2020/01/06/2747909.jpg
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 11 ORE
Bellingham, care a înscris trei goluri și a reușit trei assist-uri în 31 de meciuri în Championship pentru Birmingham s-ar potrivi modelului celor de la Dortmund, care caută jucători tineri și talentați pe care îi transformă apoi în staruri în toată regula. Aceeași rețetă a fost aplicată și lui Jadon Sancho iar recent norvegianul Erling Haaland a ajuns pe Westfallenstadion.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Primul campionat de top care ar putea trece la sistem cu play-off! Propunerea e total inedită
IERI LA 11:24
Bundesliga
Ronaldo și Messi, trecuți la "și alții". Jucătorul pe care Lewandowski îl admiră cel mai mult
22/09/2021 LA 09:21