Sursa citată susține că aceeași decizie s-a luat și în cazul lui Alvaro Odriozola și Ivan Perisic, ale căror împrumuturi de la Real Madrid, respectiv Inter ar fi trebuit să expire, în mod normal, în luna iunie. În următoarele 2 luni, salariile celor 3 jucători vor fi înjumătățite.

Coutinho a bifat 33 de apariții pentru Bayern în actuala stagiune, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 8 assist-uri. În ciuda evoluțiilor consistente ale brazilianului, oficialii germani nu vor achita clauza de reziliere stabilită de Barcelona - 120 milioane de euro.

Bundesliga
Înfrângere șoc! Bayern a pierdut la scor cu Hoffenheim, căreia îi marcase 12 goluri anul trecut
ACUM 10 ORE

Coutinho, campion cu Bayern Munchen în Bundesliga

Împrumutat de Barcelona în urmă cu un an, Coutinho a devenit campion în Bundesliga în urmă cu două săptămâni, alături de Bayern Munchen, clubul care a dominat categoric fotbalul din Germania în ultimii 8 ani. Acum, bavarezii se pregătesc pentru finala Cupei Germaniei, împotriva lui Leverkusen (4 iulie) și pentru returul optimilor UEFA Champions League, în compania lui Chelsea (7 august).

https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1351x521:1353x519)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Bundesliga
Surpriza etapei în Bundesliga! Borrusia Dortmund pierde la Augsburg
IERI LA 15:14
Bundesliga
Alphonso Davies a aplicat pentru un job la McDonald's, dar n-a mai fost sunat. Acum este milionar!
IERI LA 05:18