Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coutinho și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen până la finalul sezonului! Anunțul germanilor

Cosmin Cioboata

Publicat 01/07/2020 la 18:15 GMT+3

Bayern Munchen a ajuns la un acord comun cu Philippe Coutinho, în urma căruia starul brazilian împrumutat de Barcelona va rămâne la campioana din Bundesliga în următoarele 2 luni, până la finalul sezonului 2019/2020, anunță publicația germană Bild.

Philippe Coutinho, jucătorul împrumutat de Barcelona la Bayern Munchen

Credit imagine: Getty Images

Sursa citată susține că aceeași decizie s-a luat și în cazul lui Alvaro Odriozola și Ivan Perisic, ale căror împrumuturi de la Real Madrid, respectiv Inter ar fi trebuit să expire, în mod normal, în luna iunie. În următoarele 2 luni, salariile celor 3 jucători vor fi înjumătățite.
Coutinho a bifat 33 de apariții pentru Bayern în actuala stagiune, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 8 assist-uri. În ciuda evoluțiilor consistente ale brazilianului, oficialii germani nu vor achita clauza de reziliere stabilită de Barcelona - 120 milioane de euro.

Coutinho, campion cu Bayern Munchen în Bundesliga

Împrumutat de Barcelona în urmă cu un an, Coutinho a devenit campion în Bundesliga în urmă cu două săptămâni, alături de Bayern Munchen, clubul care a dominat categoric fotbalul din Germania în ultimii 8 ani. Acum, bavarezii se pregătesc pentru finala Cupei Germaniei, împotriva lui Leverkusen (4 iulie) și pentru returul optimilor UEFA Champions League, în compania lui Chelsea (7 august).
program PL
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo