Atunci când Birmingham s-a grăbit să îi retragă numărul lui Jude Bellingham, multă lume a luat peste picior clubul englez. Până la urmă, era doar un puști de 16 ani extrem de promițător.
Realitatea este că decizia pare pripită și acum însă evoluțiile lui Jude Bellingham, la doar 17 ani, într-unul dintre cele mai puternice campionate din lume, demonstrează că este deja produsul finit, nu doar o speranță. Evoluțiile sale în UEFA Champions League dovedesc acest lucru.
Bellingham s-a impus deja ca titular la Borussia Dortmund și poate juca atât ca număr 8 sau număr 10 clasic, iar creativitatea, atitudinea și maturitatea de care dă dovadă fiind doar adolescent sunt semne clare că englezul va fi unul dintre cei mai buni jucători din lume în următorii ani.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32

Chelsea îl monitorizează îndeaproape pe Bellingham

Conform informațiilor Eurosport UK, Chelsea este clubul cel mai interesat în acest moment de serviciile lui Jude Bellingham, cel care a fost aproape sezonul trecut să ajungă la Manchester United, însă s-a răzgândit în ultima clipă.
Chelsea vrea să își construiască mijlocul pentru viitor și analizează mai multe variante. Dacă pe vremea lui Frank Lampard Declan Rice era văzut ca principala soluție, în acest moment conducerea albaștrilor și Thomas Tuchel consideră că Bellingham ar putea îndeplini acel rol.
Va fi dificil un transfer în această vară pentru că Dortmund se pregătește deja să îi piardă pe Sancho și Haaland iar clubul german dorește ca Bellingham să mai rămână măcar câțiva ani în Germania.
Bellingham este dispus să mai rămână un sezon la Dortmund pentru a se dezvolta în continuare, însă își dorește o revenire în Premier League pentru a-și demonstra talentul într-o competiție care este văzută de mulți ca fiind superioară Bundesligii.
Bundesliga
Nagelsmann, un antrenor fericit: o vedetă a lui Bayern prelungeşte pe 3 ani
11/01/2022 LA 13:04
Bundesliga
Kimmich a revenit la antrenamente, după ce a suferit probleme grave la plămâni din cauza Covid-19
04/01/2022 LA 12:21