Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coutinho, prea mic pentru echipamentul original. Mijlocașul lui Bayern joacă în tricou de copii

Cosmin Cioboata

Actualizat 18/12/2019 la 15:25 GMT+2

Philippe Coutinho a strălucit în ultimele meciuri jucate de Bayern Munchen, atât în campionatul Germaniei, cât și în Champions League. Site-ul oficial Bundesliga.com a publicat astăzi o informație inedită și, în același timp, amuzantă legată de mijlocașul împrumutat de Barcelona. Potrivit jurnaliștilor nemți, jucătorul brazilian poartă echipament de copii. Motivul: cel normal îi este prea mare.

coutinho copil

Credit imagine: Getty Images

Presa din Germania a fost foarte atentă la evoluțiile lui Coutinho, precum și la aspectul tricoului său. Când Bayern joacă în echipamentul de acasă, cel roșu, se poate observa că tricoul brazilianului este o replică, identică cu cea pe care fanii lui Bayern o pot găsi la magazinul oficial al clubului.
Coutinho este un jucător destul de scund (1,72 m), iar mărimea tricourilor lui Bayern nu îl avantajează pe fostul mijlocaș al lui Liverpool. Drept urmare, decât să joace cu un tricou larg, Coutinho a preferat să renunțe la varianta oficială a echipamentului și să joace în ceva care îi vine perfect.
coutinho copil

Coutinho, hattrick și dublu assist la ultimul meci

Coutinho a reușit un hattrick în ultima etapă din campionat, când Bayern a zdrobit-o pe Werder Bremen, scor 6-1, după ce oaspeții deschiseseră scorul pe terenul campioanei Germaniei. Mijlocașul de 27 de ani a avut o evoluție strălucită, iar pe lângă cele trei goluri, acesta a oferit și două pase decisive, fiind considerată de mulți cea mai bună performanță din cariera sa.
Coutinho a fost transferat de la Liverpool la Barcelona în 2018, după ce catalanii au plătit 145 milioane de euro. Mijlocașul brazilian n-a impresionat în primul său sezon pe Camp Nou și a fost împrumutat pentru un an la Bayern Munchen, în schimbul a 8,5 milioane de euro. De când se află la campioana Germaniei, Coutinho a bifat 20 de meciuri, a înscris 7 goluri și a oferit toat atâtea pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo