Presa din Germania a fost foarte atentă la evoluțiile lui Coutinho, precum și la aspectul tricoului său. Când Bayern joacă în echipamentul de acasă, cel roșu, se poate observa că tricoul brazilianului este o replică, identică cu cea pe care fanii lui Bayern o pot găsi la magazinul oficial al clubului.
Coutinho este un jucător destul de scund (1,72 m), iar mărimea tricourilor lui Bayern nu îl avantajează pe fostul mijlocaș al lui Liverpool. Drept urmare, decât să joace cu un tricou larg, Coutinho a preferat să renunțe la varianta oficială a echipamentului și să joace în ceva care îi vine perfect.
https://i.eurosport.com/2019/12/18/2738987.jpg
Serie A
Cel mai scump transfer din istoria Barcelonei ar putea pleca pentru 20 de milioane la AC Milan!
19/07/2021 LA 11:59

Coutinho, hattrick și dublu assist la ultimul meci

Coutinho a reușit un hattrick în ultima etapă din campionat, când Bayern a zdrobit-o pe Werder Bremen, scor 6-1, după ce oaspeții deschiseseră scorul pe terenul campioanei Germaniei. Mijlocașul de 27 de ani a avut o evoluție strălucită, iar pe lângă cele trei goluri, acesta a oferit și două pase decisive, fiind considerată de mulți cea mai bună performanță din cariera sa.
Coutinho a fost transferat de la Liverpool la Barcelona în 2018, după ce catalanii au plătit 145 milioane de euro. Mijlocașul brazilian n-a impresionat în primul său sezon pe Camp Nou și a fost împrumutat pentru un an la Bayern Munchen, în schimbul a 8,5 milioane de euro. De când se află la campioana Germaniei, Coutinho a bifat 20 de meciuri, a înscris 7 goluri și a oferit toat atâtea pase decisive.
Liga
Philippe Coutinho, scos la vânzare de Barcelona! Cât cer catalanii pe fostul star al lui Liverpool
25/03/2021 LA 14:27
Liga
Clauza secretă din contractul lui Coutinho! De ce vrea Barcelona să scape neapărat de brazilian
20/03/2021 LA 10:16