Presa din Germania a fost foarte atentă la evoluțiile lui Coutinho, precum și la aspectul tricoului său. Când Bayern joacă în echipamentul de acasă, cel roșu, se poate observa că tricoul brazilianului este o replică, identică cu cea pe care fanii lui Bayern o pot găsi la magazinul oficial al clubului.
Coutinho este un jucător destul de scund (1,72 m), iar mărimea tricourilor lui Bayern nu îl avantajează pe fostul mijlocaș al lui Liverpool. Drept urmare, decât să joace cu un tricou larg, Coutinho a preferat să renunțe la varianta oficială a echipamentului și să joace în ceva care îi vine perfect.
https://i.eurosport.com/2019/12/18/2738987.jpg
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29

Coutinho, hattrick și dublu assist la ultimul meci

Coutinho a reușit un hattrick în ultima etapă din campionat, când Bayern a zdrobit-o pe Werder Bremen, scor 6-1, după ce oaspeții deschiseseră scorul pe terenul campioanei Germaniei. Mijlocașul de 27 de ani a avut o evoluție strălucită, iar pe lângă cele trei goluri, acesta a oferit și două pase decisive, fiind considerată de mulți cea mai bună performanță din cariera sa.
Coutinho a fost transferat de la Liverpool la Barcelona în 2018, după ce catalanii au plătit 145 milioane de euro. Mijlocașul brazilian n-a impresionat în primul său sezon pe Camp Nou și a fost împrumutat pentru un an la Bayern Munchen, în schimbul a 8,5 milioane de euro. De când se află la campioana Germaniei, Coutinho a bifat 20 de meciuri, a înscris 7 goluri și a oferit toat atâtea pase decisive.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 28-a din Premier League
08/03/2022 LA 12:36
Premier League
Coutinho, lăudat de o legendă din Premier League: "Va fi una dintre poveștile sezonului"
11/02/2022 LA 17:01