Hansi Flick va rămâne antrenor interimar la Bayern Munchen pentru restul anului 2019, a anunțat CEO-ul clubului Karl-Heinz Rummenigge. Flick a fost desemnat înlocuitorul lui Niko Kovac după ce acesta a fost demis în urma înfrângerii cu 5-1 cu cei de la Eintrach Frankfurt, cea mai dură înfrângere din ultimul deceniu pentru Bayern.
Flick a stat pe bancă la 2 partide iar Bayern a impresionat: 2-0 cu Olympiacos în grupele UEFA Champions League și 4-0 în marele derby cu Borussia Dortmund. Prestația lui Bayern i-a impresionat pe cei din conducerea clubului.

Poate să devină principal

Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 4 ORE
Rummenigge, președintele Uli Hoeness și directorul sportiv, Hasan Salihamidzic, și-au exprimat public sprijinul pentru Flick. Acesta a fost și în cariera de jucător la Bayern, între 1985 și 1990. Ca antrenor, a fost secundul lui Joachim Low la națională la titlul mondial câștigat de Germania în 2014.
Uli, Hasan și cu mine vrem să anunțăm public că Hansi va rămâne antrenorul echipei. Am decis ca acesta să fie principal până de Crăciun și posibil și după aceea - Karl-Heinz Rummenigge
Un număr mare de antrenori au fost legați în presa din Germania de postul de antrenor la Bayern. Erik Ten Hag a refuzat pe loc, la fel și fostul antrenor de la Leipzig, Ralf Ragnick. Pep Guardiola, Jose Mourinho, Masimiliano Allegri sau Arsene Wenger au fost alte nume menționate.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 5 ORE
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM 8 ORE