Săptămâna trecută a fost una de uitat pentru Borussia Dortmund. După ce a avut parte de un adevărat duș rece pe Johan Cruyff Arena, acolo unde a pierdut cu 4-0 partida din UEFA Champions League contra celor de la Ajax Amsterdam, echipa antrenată de Marco Rose a primit o nouă lovitură: Erling Haaland s-a accidentat din nou.
S-a speculat că e vorba de o problemă la coapsă care îl va ține departe de gazon aproximativ două săptămâni, dar Bild susține acum altceva: jurnaliștii germani scriu că starul norvegian va mai reveni pe teren abia în 2022. Același scenariu a fost prezentat și de Jan Aage Fjortoft, un fost jucător norvegian bun prieten cu tatăl lui Erling, Alfie.
"Meciul împotriva lui Ajax e posibil să fi fost ultimul pentru Haaland în acest an", a spus nordicul.
Liga Campionilor UEFA
Cei 3 eroi neașteptați care au uluit în actualul sezon de Champions League
IERI LA 08:27
CITEȘTE ȘI:
CRISTIANO RONALDO, NEMULȚUMIT DE UN STAR DE LA UNITED! PRESA ENGLEZĂ A DEZVĂLUIT TENSIUNILE DIN VESTIARUL "DIAVOLILOR"

Dortmund, "tăcută" în privința accidentării lui Haaland

În ciuda faptului că accidentarea s-a produs în urmă cu mai bine de 7 zile, Dortmund nu a emis încă un comunicat oficial cu privire la perioada de recuperare a atacantului norvegian, un alt semn că problemele sunt cât se poate de serioase.
În absența lui Haaland, tehnicianul Marco Rose va trebui să se descurce în ofensivă cu Malen și Reus, dar ultimul are un background presărat cu numeroase accidentări.
Accidentarea de peste două luni a lui Erling este cea mai gravă din cariera sa de până acum și probabil o va priva pe Dortmund de orice șansă la titlu. Vârful va pierde derbyul cu Bayern și e greu de crezut că trupa lui Rose poate rămâne în "coasta" bavarezilor fără omul ei numărul 1. În prezent, cele două mari rivale din Bundesliga sunt despărțite de doar un punct.
9 goluri și 4 pase decisive are Haaland în acest sezon de Bundesliga, doar Lewandowski având cifre mai bune decât el. De când a sosit la Dortmund, nordicul a marcat 73 de goluri și a ajutat echipa cu 19 pase decisive.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Influențează condamnarea lui Benzema șansele la "Balonul de Aur"? Marea pierdere a francezului
24/11/2021 LA 09:52
Fotbal
Jorge Jesus, șocat de ratarea lui Seferovic: "De când sunt antrenor, nu am văzut așa ceva!"
24/11/2021 LA 08:29