Erling Haaland a avut un meci de coșmar contra lui Bayern Munchen. Norvegianul a irosit cele mai mari ocazii ale echipei sale și a sfârșit partida pe bancă după o accidentare la genunchi.
Antrenorul celor de la Borussia Dortmund, Lucien Favre, a confirmat în conferința de presă de astăzi că Haaland nu va putea juca în partida de duminică impotriva celor de la Paderborn.

Dahoud nu mai joacă in acest sezon

Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31
Accidentarea lui Haaland nu este singura veste proastă pentru Dortmund. Titular în partidele după revenirea Bundesligii, Dahoud a suferit la rândul său o accidentare serioasă și nu va mai putea juca în acest sezon.
Atât Haaland, cât și Dahoud au suferit accidentări la genunchi, însă situația mijlocașului este mult mai serioasă. Cei de la Dortmund l-au pierdut încă dinainte de revenirea sezonului pe căpitanul Marco Reus din cauza unei accidentări.
Ulterior, alți jucători ai lui Dortmund s-au accidentat și nu au putut fi titulari în ultimele partide: Axel Witsel, Jadon Sancho sau Emre Can. Toți 3 și-au revenit și au intrat pe parcurs în partida cu Bayern.
În urma înfrângerii cu Bayern, Borussia Dortmund a rămas la 7 puncte în spatele acestora cu 6 etape înainte de finalul sezonului. Egalul lui Leipzig cu Hertha i-a permis Borussiei să-și păstreze poziția secundă în clasament, având acum 2 puncte peste echipa lui Julian Nagelsmann.
https://i.eurosport.com/2020/05/29/2825297.jpg
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
17/09/2021 LA 09:35
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
15/09/2021 LA 08:21