Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland ar putea fi înlocuit la Borussia Dortmund de fiul unui fost mare atacant

Nicu Savin

Publicat 08/04/2021 la 14:55 GMT+3

Erling Haaland va pleca aproape sigur de la Borussia Dortmund în această vară. Chiar dacă oficialii nemților au declarat că își doresc să-l păstreze încă un sezon pe norvegian, în umbră îi caută deja înlocuitor.

Erling Haaland vrea un salariu record, 1 milion de lire pe săptămână

Credit imagine: Getty Images

După ce ieri presa germană a scris că internaționalul austriac Sasa Kalajdzic (23 de ani-Stuttgart) este principala opțiune a Borussiei pentru înlocuirea lui Haaland, astăzi jurnaliștii de la Goal.com au vehiculat un alt nume. Este vorba despre Jordan Larsson, nimeni altcineva decât fiul legendarului Henrik Larsson, care în prezent este secundul lui Ronald Koeman la FC Barcelona.
Jordan Larsson joacă în prezent la Spartak Moscova, unde a ajuns în 2019 de la suedezii de la Norrkoping. Atacantul de 23 de ani a făcut un sezon foarte bun până acum la echipa din capitala Rusiei, marcând 12 goluri și dând 5 pase decisive în cele 23 de partide jucate în campionat. De asemenea, Jordan Larsson are 5 selecții și un gol la prima reprezentativă a Suediei, fiind considerat un atacant care poate progresa foarte mult pe viitor.
Jordan Larsson

Pe lângă Borussia Dortmund, West Ham United ar fi și ea interesată de suedezul care mai are contract cu Spartak Moscova până în 2023 și care este cotat la 9 milioane de €.

Erling Haaland va pleca aproape sigur de la Dortmund

Toate aceste informații privind interesul Borussiei pentru diferiți atacanți denotă că Erlig Haaland va fi vândut în această vară. Clubul german este abia pe locul 5 în Bundesliga și este în pericol să rateze participarea în Champions League în sezonul viitor.
Acest lucru ar aduce pierderi finanicare uriașe, care se vor adăuga celor deja acumulate până în prezent din cauza pandemiei. Astfel, banii pe Haaland ar fi o adevărată gură de oxigen pentru club, mai ales că suma ar putea fi una impresionantă.
În plus, Borussia nu va risca să-l piardă pe norvegian în vara lui 2022 pentru numai 75 de milioane de €, în contractul său existând o clauză în acest sens. Rămâne de văzut ce club va pune mâna pe atacant, știut fiind faptul că din Europa.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo