După ce ieri presa germană a scris că internaționalul austriac Sasa Kalajdzic (23 de ani-Stuttgart) este principala opțiune a Borussiei pentru înlocuirea lui Haaland, astăzi jurnaliștii de la Goal.com au vehiculat un alt nume. Este vorba despre Jordan Larsson, nimeni altcineva decât fiul legendarului Henrik Larsson, care în prezent este secundul lui Ronald Koeman la FC Barcelona.
Jordan Larsson joacă în prezent la Spartak Moscova, unde a ajuns în 2019 de la suedezii de la Norrkoping. Atacantul de 23 de ani a făcut un sezon foarte bun până acum la echipa din capitala Rusiei, marcând 12 goluri și dând 5 pase decisive în cele 23 de partide jucate în campionat. De asemenea, Jordan Larsson are 5 selecții și un gol la prima reprezentativă a Suediei, fiind considerat un atacant care poate progresa foarte mult pe viitor.
https://i.eurosport.com/2020/07/04/2844961.jpg
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 6 ORE

Pe lângă Borussia Dortmund, West Ham United ar fi și ea interesată de suedezul care mai are contract cu Spartak Moscova până în 2023 și care este cotat la 9 milioane de €.

Erling Haaland va pleca aproape sigur de la Dortmund

Toate aceste informații privind interesul Borussiei pentru diferiți atacanți denotă că Erlig Haaland va fi vândut în această vară. Clubul german este abia pe locul 5 în Bundesliga și este în pericol să rateze participarea în Champions League în sezonul viitor.
Acest lucru ar aduce pierderi finanicare uriașe, care se vor adăuga celor deja acumulate până în prezent din cauza pandemiei. Astfel, banii pe Haaland ar fi o adevărată gură de oxigen pentru club, mai ales că suma ar putea fi una impresionantă.
În plus, Borussia nu va risca să-l piardă pe norvegian în vara lui 2022 pentru numai 75 de milioane de €, în contractul său existând o clauză în acest sens. Rămâne de văzut ce club va pune mâna pe atacant, știut fiind faptul că din Europa.
https://i.eurosport.com/2021/04/07/3024917.jpg
Premier League
#OleIn - verdict final. Culisele rămânerii lui Solskjaer la United. Ce s-a întâmplat
ACUM 7 ORE
Premier League
Câți ar fi făcut așa ceva!? Portarul lui Watford a dezvăluit ce l-a întrebat Mo după meciul direct
ACUM 8 ORE