Dortmund e la 7 puncte de un loc de Champions League în Bundesliga și va avea mari probleme financiare în stagiunea viitoare, dacă nu prinde un loc de Ligă.
Mino Raiola și tatăl lui Haaland au început deja să facă turul echipelor, pentru a-i stabili viitorul golgheterului norvegian. La nivel declarativ, Dortmund speră să îl păstreze pe nordic, dar mai mult ca sigur că problemele financiare o vor forța să accepte mutarea. Mai ales că, de la anul, nemții vor primi doar 75 de milioane de euro în schimbul lui Haaland, ca urmare a unei clauze din contract.

Sasa Kalajdzic, marele pariu al lui Dortmund

Fotbal
Ibrahima Konate a făcut lumină în cazul transferului la Liverpool! Ce spune fundașul lui RB Leipzig
IERI LA 09:46
Potrivit presei germane, oficialii clubului s-au obișnuit deja cu ideea că Erling va pleca și i-a găsit deja înlocuitor. Kicker anunță că Sasa Kalajdzic, internaționalul austriac care a punctat de 13 ori în 26 de partide pentru Stuttgart sezonul acesta, e alesul.
Cotat la 30 de milioane de euro, vârful e unul dintre cei mai înalți jucători de fotbal din lume, măsurând 2 metri. Un adevărat turn de control, care le va aduce aminte suporterilor de Jan Koller, gigantul ceh care a evoluat pe Westfalenstadion între 2001 și 2006.
Dortmund nu e singura formație mare din Bundesliga aflată pe urmele lui Kalajdzic, Leipzig interesându-se și ea de serviciile fotbalistului care are contract cu șvabii până în 2023.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2981218.jpg
Bundesliga
Mundo Deportivo: Transferul lui Haaland costă aproape 500 de milioane de euro
16/04/2021 LA 07:01
Champions League
Guardiola, lăsat fără cuvinte de noul mare star al fotbalului mondial: "Poate că e mincinos"
15/04/2021 LA 11:25