Jucătorii campioanei Germaniei, Bayern Munchen, se antrenează acasă, sub îndrumarea unui preparator fizic, care le arată mişcările pe care trebuie să le facă printr-o transmisie video. Clubul bavarez urmărește prin această măsură să-și mențină fotbaliștii în formă pe perioada în care aceștia trebuie să stea izolați pentru a evita răspândirea pandemiei de coronavirus.
Măsura luată în cadrul clubului este una salutată de jucători. Atacantul în vârstă de 30 de ani al lui Bayern spune că este mulțumit de modalitatea de antrenament. "Este aproape ca o şedinţă de antrenament. Suntem online cu un antrenor, în acest caz preparatorul nostru fizic, care se găseşte pe Sabener Strasse (n.r. - la baza de pregătire a clubului). Preparatorul fizic ne arată exerciţiile şi toată echipa le face cu el. Facem gimnastică, exerciţii pe bicicletă sau pe banda de alergare, în apartamentele noastre. Avem deja un bun program şi suntem încă în formă. Nu am avut niciodată abdomene aşa musculoase", a declarat Thomas Muller.

Modalitatea inedită lansată de Bayern Munchen

Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
Şedinţele de pregătire durează între 75 şi 90 de minute, iar jucătorii sunt echipaţi cu ceasuri inteligente conectate, care permit medicilor clubului să primească date privind ritmul lor cardiac. Bundesliga este printre campionatele mari ale Europei suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. După Italia și Spania, Germania este cea mai afectată țară din Europa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Japonezii care l-au învins pe Neuer joacă în Bundesliga! "Samuraii" au doar 6 victorii la Mondial
23/11/2022 LA 16:00
Bundesliga
Bayern se distanțează în fruntea clasamentului din Bundesliga! 8 meciuri fără eșec pentru bavarezi
12/11/2022 LA 19:27