Camerun va fi fără unul dintre cei mai buni jucători în duelurile contra Insulelor Capului Verde și Rwandei, din preliminariile pentru Cupa Africii. Toni Conceicao, fostul antrenor al CFR-ului, îl consideră pe starul lui Bayern, Choupo-Moting, unul dintre cei mai buni jucători și acesta are statutul de titular indiscutabil în ofensiva "leilor neîmblânziți". Chiar și așa, acesta nu va face parte din lotul africanilor pentru următoarele partide, dintr-o eroare incredibilă.

Federația din Camerun și-a trimis sieși telegrama de convocare pentru Choupo-Moting

Bild anunță că Federația din Camerun a greșit adresa de expediere a mailului cu telegrama de convocare. Concret, în loc ca aceasta să ajungă pe numele lui Bayern și a jucătorului, a ajuns în "inboxul"...Federației din Camerun. Oficialii au fost convinști că Choupo-Moting a fost convocat și îl așteptau la reunire. Din păcate, când și-au dat seama de eroarea comisă, a fost prea târziu, astfel că fotbalistul a rămas la Munchen și nu își va ajuta naționala.
Fotbal
Nagelsmann nu a avut milă de fosta echipă! Bayern a defilat pe terenul lui Leipzig
11/09/2021 LA 18:34
Din fericire pentru Camerun, această gafă nu ar trebui să o coste foarte scump în perspectiva calificării. "Leii neîmblânziți" sunt primii în grupă, cu 6 puncte avans față de ocupanta locului secund, Mozambique.
Născut în Germania, la Hamburg, Choupo-Moting are origini în Camerun și, după ce a reprezentat Mannschaftul la nivel de U19 și U21, a ales să joace pentru africani, la seniori. Convocat în premieră în 2010 la naționala Camerunului, vârful care are în CV formații precum Hamburg, Schalke, PSG sau Bayern a strâns 55 de selecții la prima reprezentativă, marcând 15 goluri.
DFB-Pokal
Bayern, calificare la pas în Cupa Germaniei! A trecut cu 12-0 de o echipă din liga a cincea
26/08/2021 LA 04:43
Liga Campionilor UEFA
PSG - Atalanta 2-1 | Sărbătoare cu torțe la Paris și dansuri în Camerun până dimineața
13/08/2020 LA 04:10