Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gafă uriașă: Choupo-Moting nu e la naționala Camerunului, pentru că Federația a trimis greșit mailul

Cristian Mihală

Actualizat 23/03/2021 la 08:12 GMT+2

Gafă cu iz tragicomic făcută de Federația de Fotbal din Camerun. Eric Maxim Choupo-Moting lipsește de la partidele din preliminariile Cupei Africii, după ce oficialii de la Yaounde au greșit adresa de mail la telegrama de convocare.

Choupo-Moting esulta dopo un gol in Bayern Monaco-Lazio - Champions League 2020/2021 - Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Camerun va fi fără unul dintre cei mai buni jucători în duelurile contra Insulelor Capului Verde și Rwandei, din preliminariile pentru Cupa Africii. Toni Conceicao, fostul antrenor al CFR-ului, îl consideră pe starul lui Bayern, Choupo-Moting, unul dintre cei mai buni jucători și acesta are statutul de titular indiscutabil în ofensiva "leilor neîmblânziți". Chiar și așa, acesta nu va face parte din lotul africanilor pentru următoarele partide, dintr-o eroare incredibilă.

Federația din Camerun și-a trimis sieși telegrama de convocare pentru Choupo-Moting

Bild anunță că Federația din Camerun a greșit adresa de expediere a mailului cu telegrama de convocare. Concret, în loc ca aceasta să ajungă pe numele lui Bayern și a jucătorului, a ajuns în "inboxul"...Federației din Camerun. Oficialii au fost convinști că Choupo-Moting a fost convocat și îl așteptau la reunire. Din păcate, când și-au dat seama de eroarea comisă, a fost prea târziu, astfel că fotbalistul a rămas la Munchen și nu își va ajuta naționala.
Din fericire pentru Camerun, această gafă nu ar trebui să o coste foarte scump în perspectiva calificării. "Leii neîmblânziți" sunt primii în grupă, cu 6 puncte avans față de ocupanta locului secund, Mozambique.
Născut în Germania, la Hamburg, Choupo-Moting are origini în Camerun și, după ce a reprezentat Mannschaftul la nivel de U19 și U21, a ales să joace pentru africani, la seniori. Convocat în premieră în 2010 la naționala Camerunului, vârful care are în CV formații precum Hamburg, Schalke, PSG sau Bayern a strâns 55 de selecții la prima reprezentativă, marcând 15 goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo