Erling Haaland este printre cei mai curtați fotbaliști din Europa, dar Borussia Dortmund a rezistat tentației de a-l vinde pe norvegian în această perioadă de meracto! Acest lucru va fi aproape imposibil în vara viitoare, deoarece atacantul are o clauză de reziliere mult mai mică decât valoarea sa reală.
Totuși, aceata nu este de 75 de milioane de € așa cum afirmau marile publicații internaționale, ci se poate ridica la 90 de milioane de €, în funcție de performanțele fotbalistului, anunță sport1.de.
Ținând cont de această sumă, vor exista mai multe forțe ale Europei care îl vor dori pe norvegian. Marile echipe din Premier League, Real Madrid și Barcelona sunt marile favorite pentru a obține semnătura atacantului, dar și Bayern Munchen a anunțat recent că monitorizează atent situația fotbalistului de la marea rivală.
Bundesliga
Reacția celor de la Borussia Dortmund după ce Haaland s-a plâns de presiunea pusă asupra lui
17/01/2022 LA 13:13

Erling Haaland are un start de sezon fulminant

Haaland este în mare formă în debutul acestui sezon. Norvegianul a reușit un hattrick în primul meci al sezonului, în turul 1 din Cupa Germaniei împotriva celor de la Wehen (Liga a 3-a).
În etapa inaugurală din Bundesliga, Haaland a fost din nou la înălțime, marcând 2 goluri și oferind 3 pase decisive în victoria Borussiei cu 5-2 contra celor de la Eintracht Frankfurt. Așadar, starul norvegian a fost implicat direct în toate cele 8 goluri marcate de echipa sa în primele 2 meciuri oficiale ale acestei stagiuni.
În această seară, Haaland are ocazia să-și măsoare forțele cu adversari mult mai redutabili, deoarece Borussia Dortmund va da piept cu Bayern Munchen în Supercupa Germaniei.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58