Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hans Flick, numit antrenor principal la Bayern! Anunțul făcut de campioana Germaniei

Cosmin Cioboata

Publicat 22/12/2019 la 14:12 GMT+2

Oficialii lui Bayern Munchen au decis în urma unei ședințe că Hans Flick va sta pe banca formației din Bundesliga până la finalul sezonului.

flick bayern principal

Credit imagine: Getty Images

Hans-Dieter Flick (54 de ani) a început sezonul ca secund al lui Niko Kovac, însă a devenit antrenor principal interimar pe 3 noiembrie, după demiterea tehnicianului croat. Din acel moment, Bayern a înregistrat 8 victorii și 2 înfrângeri în toate competițiile.
În urma victoriei obținute de Bayern împotriva lui Wolfsburg, scor 2-0, în etapa 17 din Bundesliga, conducerea campioanei Germaniei, a decis ca antrenorul interimar Flick să rămână la cârma echipei până la sfârșitul sezonului, potrivit site-ului oficial al clubului.
Președintele și CEO-ul Karl-Heinz Rummenigge, directorul sportiv Hasan Salihamidzic și antrenorul Hans Flick au avut o discuție în care au analizat situația actuală de la Bayern. În final, s-a hotărât ca tehnicianul de 54 de ani să ocupe postul de antrenor principal cel puțin până la finalul sezonului.
"Toți oamenii implicați în conducerea lui Bayern Munchen sunt mulțumiți de munca depusă de Hans Flick pe banca tehnică. Sub comanda lui, evoluția echipei a fost excelentă, atât din punct de vedere al calității jocului, cât și al rezultatelor. Alături de el, am bifat un record unic în UEFA Champions League, reușind să câștigăm toate cele 6 meciuri din faza grupelor.
De asemenea, echipa arată foarte bine și în Bundesliga, unde s-a apropiat semnificativ de primul loc. Sunt convins că Bayern va continua pe aceeași linie și anul viitor, practicând un fotbal atractiv și eficient. Din partea conducerii lui Bayern Munchen, îi doresc lui Hans Flick mult succes.", a fost mesajul președintelui lui Bayern.
Bayern se află pe locul 3 în Bundesliga, la 4 puncte în spatele liderului Leipzig. Campioana en-titre din Germania a încheiat grupa B din UEFA Champions League cu victorii pe linie și va juca în optimi cu Chelsea. Turul se va disputa pe 25 februarie, pe Stamford Bridge, în timp ce returul se va juca la Munchen, trei săptămâni mai târziu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo