Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jadon Sancho a fost amendat de Liga Germană (DFL), după ce a încălcat măsurile impuse de autorități

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/06/2020 la 20:53 GMT+3

Jadon Sancho a reacționat în mediul online, după ce oficialii Ligii Germane (DFL) l-au amendat pentru că n-a respectat distanțarea socială. Mai precis, tânărul atacant al Borussiei Dortmund a fost surprins fără mască de protecție, în timp ce era tuns de un frizer, la domiciliu.

Jadon Sancho a fost amendat de Liga Germană (DFL), după ce a încălcat măsurile impuse de autorități

Credit imagine: SID

Sancho n-a fost singurul jucător din lotul Borussiei care a încălcat distanțarea socială. La rândul său, Manuel Akanji a primit o amendă din partea Ligii Germane din același motiv.
"DFL (n.r. - Liga Germană de Fotbal) este o glumă absolută", a fost mesajul postat de Jadon Sancho pe contul de Twitter, pe care l-a șters într-un interval de o oră.
Jadon Sancho a fost amendat de Liga Germană (DFL), după ce a încălcat măsurile impuse de autorități

Jadon Sancho, amendat de Liga Germană

Pozele cu Sancho fără mască de protecție au circulat prin presa internațională în cursul acestei săptămâni, lucru care a atras imediat atenția celor de la Ligă. Atacantul englez a încălcat restricțiile autorităților împotriva Covid-19 și, prin urmare, a primit o amendă.
"DFL a decis să-i amendeze pe Jadon Sancho și Manuel Akanji pentru nerespectarea măsurilor de igienă impuse, în timp ce se tundeau la domiciliu. Bineînțeles, și fotbaliștii au nevoie de astfel de servicii, însă trebuie să respecte măsurile medicale aflate în vigoare. În acest caz, DFL nu va acorda informații publice cu privire la valoarea amenzilor. Jucătorii vor putea depune contestație în termen de 5 zile. De menționat este faptul că clubul nu va fi sancționat.", este comunicatul emis de DFL

Jadon Sancho, spre Premier League

Jadon Sancho pare să aibă cale liberă spre Premier League, acolo unde Chelsea, dar mai ales Manchester United, sunt foarte interesate să îl transfere. Bild a anunțat încă de acum câteva săptămâni că jucătorul a ajuns la un acord cu Dortmund, care i-a promis că îl va lăsa să plece în vară, pentru suma corectă.
Englezul a făcut un nou sezon minunat în Bundesliga. Înainte de întreruperea stagiunii, Sancho bifase a 15-a pasă de gol în actuala stagiune. Asta înseamnă că tânărul internațional i-a egalat încă din martie recordul lui Henrikh Mkhitaryan într-un singur sezon, armeanul reușind tot atâtea assist-uri în campania din 2015/2016. Ultimul fotbalist englez care a reușit să ofere mai multe pase decisive este Frank Lampard în 2004/2005, la Chelsea (18).
Ca atare, Sancho a devenit unul dintre cei mai vânați fotbaliști ai Europei. El a semnat recent un nou contract cu Dortmund care nu are clauză de reziliere și este valabil până în vara lui 2022. Atacantul de bandă dreaptă a fost la un pas de un transfer încă din iarnă, dar cei de la Dortmund au decis să-l păstreze pe Sancho cel puțin până la vară deoarece nu ar fi avut timp suficient pentru a-i găsi un înlocuitor pe măsură.
Acum, însă, situația s-a schimbat. Afectată financiar de pandemia de coronavirus, Dortmund a ajuns la un acord cu reprezentanții jucătorului pentru un transfer, anunță Bild. Oficialii clubului german și-au luat angajamentul că, pentru suma corectă, nu vor avea nimic de obiectat și îl vor lăsa pe Sancho să se transfere.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo