Pentru prima dată titular după revenirea fotbalului, Jadon Sancho l-a făcut uitat pe Erling Haaland pentru un meci, reușind să înscrie de 3 ori pentru prima dată în carieră! Sancho a ajuns la 17 goluri și 17 pase de gol în acest sezon de Bundesliga!
Mai mult, Sancho a devenit primul englez care înscrie un hattrick într-un alt campionat de top al Europei după fix 31 de ani! Brian Stein a fost ultimul la o partidă între Caen și Cannes din Ligue 1 de pe 31 mai 1989.

Mesajul lui Sancho

Premier League
Planul lui Manchester United în cazul în care Ronaldo pleacă în iarnă de pe Old Trafford
24/10/2022 LA 11:21
Cei de la Borussia Dortmund s-au alăturat altor jucători din Bundesliga care au cerut justiție pentru George Floyd, un bărbat de culoare care a fost ucis de un polițist în Minneapolis. Moartea acestuia a declanșat un val de proteste în mai multe orașe din Statele Unite.
Sancho a transmis un mesaj pe rețelele de socializare după partidă: "O prestație bună din partea echipei. Sunt încântat să reușesc primul hattrick din carieră.
Este însă un moment trist personal pentru că se întâmplă lucruri mai importante în lume pe care trebuie să le schimbă. Nu trebuie să ne temem să vorbim despre ceea ce e corect, trebuie să fim împreună și să luptăm pentru dreptate. Suntem mai puternici împreună #DreptatePentruGeorgeFloyd | Jadon Sancho
George Floyd ar fi încercat să cumpere țigări cu o bancnotă de 20 de dolari care ar fi fost falsă. Vânzătoarea a chemat poliția iar Floyd se afla în mașina sa la momentul sosirii ofițerilor. Deși el nu a opus rezistență și era încătușat, unul dintre polițiști a stat cu genunchiul pe gâtul lui Floyd timp de 9 minute, acesta rămânând într-un final fără aer. Acesta este doar unul dintre multele incidente de acest fel în care polițiștii americani comit abuzuri împotriva persoanelor de culoare din SUA.
https://i.eurosport.com/2020/05/31/2826448.jpg
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Angliei îi provoacă pe jucători să își treacă singuri numele în echipa pentru Mondial
25/08/2022 LA 07:14
Premier League
Erik ten Hag, încântat după prima victorie a lui United în Premier League: "E doar începutul!"
23/08/2022 LA 07:34